Yaman ve Soylu ailelerinin mutlu günü

Yaman ve Soylu ailelerinin mutlu günü

Bafra Fatma Aliye Anaokulu Okul Öncesi Öğretmeni İlknur Yaman ve Bafra Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü

A+A-

Ramazan Yaman’ın  evlatları, Remziye-Necati Soylu, Saadet-Mehmet Yaman’ın torunları  Mehmet Emin Yaman’a Bafra ilçesinde muhteşem manevi sünnet merasimi düzenlendi.

Sünnet programı ilk olarak İkizpınar Mahallesine bağlı Tekke Şarmaşık mevkiinde delikanlılığa adım atan Mehmet Emin Yaman’ın baba ve dede evinde düzenlenen konvoyla başladı.

Yoğun bir araç konvoyun katılımı ile Bafra İlçesinde tur atılarak Çetinkaya Köprüsüne gelindi. Burada davul zurna eşliğinde Mehmet Emin Yaman ve arkadaşları, ailesi köprüden geçti. Çalınan davul zurna eşliğinde köprüde oyunlar oynandı.

Konvoy daha sonra Bafra Toplantı ve Davet Merkezine geldi. Mehmet Emin Yaman alkışlar arasında salona mehter marşı ile giriş yaptı. Burada düzenlenen dini programla , ilahilerle , aşrı şeriflerle manevi bir hava yaşatıldı. Yapılan duaların ardından ikramlarda bulunuldu.

Sünnet programına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan yardımcıları İsmail Kurt, Hüseyin Çamaş, Bafra Belediyesi Birim Müdürleri, Bafra Belediyesi personeli, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi, Mahalle Muhtarları, ile çok sayıda davetli katıldı.

yaman-ve-soylu-ailelerinin-mutlu-gunu.JPGyaman-ve-soylu-ailelerinin-mutlu-gunu-001.JPGyaman-ve-soylu-ailelerinin-mutlu-gunu-003.JPGyaman-ve-soylu-ailelerinin-mutlu-gunu-004.JPGyaman-ve-soylu-ailelerinin-mutlu-gunu-005.JPGyaman-ve-soylu-ailelerinin-mutlu-gunu-006.JPGyaman-ve-soylu-ailelerinin-mutlu-gunu-007.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.