Yalçın Kurtça; Bafra Açılacaksa Alparslan Mahallesine Açılmalı

​​​​​​​Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Alparslan Mahallesine yapılan yol çalışmalarını inceleyen Mahalle Muhtarı Yalçın Kurtça “İki yıl öncesine kadar böyle bir mahalle hayal edilemezdi” sözleriyle değerlendirdi.

A+A-

Kurtça yaptığı açıklamada,

’’Çiftlik Sokak, Alparslan Mahallesinin ana damarı diyebiliriz. Bu sokak üzerinde yaklaşık iki kilometrelik yol yapım çalışmalarının sonuna vardık. İnşallah bundan sonra yol asfaltlama ve kaldırım çalışmaları olacak. Burada gerçekten bizden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mustafa Demir’e ve Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürümüz sayın Yakup Tulum’a Mahallem adına teşekkür ederim.

Gerçekten çok güzel bir yol olacak ve yapımı bittikten sonra burası Bafra’nın en uzun caddesi olacak inşallah.

Ve şunu da belirtmek istiyorum. Bu bölgede boş arsa konusunda mahallemiz gerçekten çok müsait. Bence Bafra artık bu tarafa doğru açılması gerekiyor. Çünkü açılabilecek en müsait alanda gerçekten bu bölge.’’ İfadelerine yer verdi.

bafra-acilacaksa-alparslan-mahallesine-acilmali.jpgbafra-acilacaksa-alparslan-mahallesine-acilmali-1.jpgbafra-acilacaksa-alparslan-mahallesine-acilmali-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.