Yakakent'te Balıkçılar "Vira Bismillah" diyerek denize açıldı

Yakakent'te Balıkçılar "Vira Bismillah" diyerek denize açıldı

Denizlerde av yasağının 1 Eylül itibariyle sona ermesiyle Yakakentli balıkçılar "Vira Bismillah" diyerek denize açıldı.

A+A-

Denizlerde 15 Nisan itibariyle başlayan av yasağı sona erdi. Teknelerde bakım yapan ve ağlarını onaran balıkçılar 1 Eylül itibariyle sona eren av yasağı ile birlikte "Vira Bismillah" dedi. 

Samsun'un Yakakent ilçesi limanında düzenlenen Balıkçılık Av Sezonu Açılışı törenine Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve ptokol katıldı.

Törende bir konuşma yapan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, "Bölgemizin ve şehrimizin balıkçılık anlamında en önemli merkezlerinden bir tanesi olan Yakakentli olmaktan mutluluk duyuyorum. Bugün balıkçılık sezonunu açmış olacağız. Balıkçılarımıza bol şans diliyorum. Yeni sezon hayırlı, bereketli olsun hepimiz için. Sektör temsilcilerimiz balıkçılığın gerek ülke, gerek şehir ekonomisi için ne derece önemli olduğunu ortaya koydular. Balıkçılık sektörü kentimiz için de iyi bir istihdam merkezi. Kafes balıkçılığı anlamında da ileri noktalara giden bir kentimiz var. Yeni sezon sektörün tüm paydaşları için, şehrimiz için ülkemiz için hayırlı olsun" dedi.yakakentte-balikcilarr3.jpgyakakentte-balikcilarr.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.