Yakakent Kaymakamı Sayın Selin SARI’ nın Veda Mesajı.

Yakakent Kaymakamı Sayın Selin SARI’ nın Veda Mesajı.

Yakakent Kaymakamı Sayın Selin SARI’ nın Veda Mesajı.

A+A-
Saygıdeğer Yakakentli Hemşehrilerim;

Yaklaşık 8 ay gibi bir süre içerisinde Yakakent ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapmakta iken İçişleri Bakanlığımızın açmış olduğu dil eğitimi kursu için önce Ankara’ya akabinde de İngiltere’ye gideceğimden dolayı 29.06.2018 tarihinde Yakakent ilçesindeki görevimden ayrılacağım.
Yakakent’te 8 ay gibi bir süre içerisinde birlik ve beraberlik içinde çalıştık.En büyük kazancım sizleri tanımak olduğunu düşünüyorum. Yolun başındayım ama,bir söz vardır:’’Tecrübe yaş ile değil yaşamak ile elde edilir.’ Ben de güzel Yakakent’imizde az zamanda çok deneyimler kazandım.
Görev yaptığım süre boyunca adelet duygusuyla hizmet aşkıyla çalıştım.’’ İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır ‘’sözüyle hareket ettim. ‘’Yaratılanı Yaradan’dan ötürü severiz.‘’düşüncesiyle insanlara her zaman değer verdim. Yakakent ilçesinde vatandaş odaklı hizmet anlayışının gelişerek devam etmesi, tüm birimlerin koordinasyon içerisinde çalışması, devlet imkânlarından tüm vatandaşlarımızın eşit şekilde faydalanması, kamu hizmetlerinin devamlılığı bizler için öncelikli konular oldu. Eğitim, sağlık, asayiş, sosyal yardımlar ve diğer hizmet alanlarında çalışmalarımızı, toplumsal kalkınma ve refah düzeyinin artırılması amacı ile yürüttük. 
Yakakentimiz balıkçılık sektöründe ülke ekonomisinin lokomotifi olduğu gibi turizm sektöründe de yapılan ve yapılacak çalışmalarla ülkemizin ve dünyanın en gözde ilçesi, ülke ekonomisinin lokomotifi olacaktır. İlçemizin gelişiminin artarak devam etmesi, en büyük temennimdir.
Bu vesile ile öncelikle görevim esnasında benden bilgi, tecrübe ve yardımlarını esirgemeyen Sayın Valimize, meslek büyüğümüz Mülki İdare Amirlerimize, Belediye Başkanımıza, kurum amirlerimize , mesai arkadaşlarıma, muhtarlarımıza ,Yakakent’teki kuruluşlarımıza ve esnafımıza gösterdikleri ilgi ve samimiyetlerinden ve özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyor; güvenini, muhabbetini, sevgisini, dostluğunu,samimiyetini ,misafirperverliğini her zaman hissettiren değerli Yakakentli hemşehrilerime,değerli gazilerimize ve değerli şehit yakınlarımıza şükranlarımı sunuyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle en güzel vesilelerle tekrar görüşmek dileğiyle siz değerli Yakakentli hemşehrilerime ve çalışma arkadaşlarıma veda ediyor, görev yapmaktan, güzel dostluklar edinmekten ve güzel duygular ile ayrılmaktan dolayı içtenlikle mutluyum . ‘’Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş.’’Arkamızda hoş bir sada bırakabildi isek, ne mutlu bize... Bu naçizane hissiyat ve düşüncelerle hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, haklarınızı helal etmenizi diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allahaısmarladık…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.