YAKAKENT İLÇE DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI

YAKAKENT İLÇE DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI

AK Parti Yakakent İlçe 40. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı, parti binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

A+A-

AK Parti Yakakent İlçe Binası'nda düzenlenen İlçe 40. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'na AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Adnan Varol, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özden, Mehmet Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Yakakent İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu ve çok sayıda partili ve katılımcılar katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençoğlu, ilçede üye çalışmalarının sürdüğünü, milletvekillerinin ilçeye yaptıkları ziyaretlerde kendilerine eşlik edip köy ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Adnan Varol, "Artık halkın siyasetçinin ayağına gitme devri AK Parti ile sona ermiştir. Bizler AK Kadrolar olarak her bir vatandaşımızın ayağına giderek sorunlarını, sıkıntıları yerinde dinleyerek çözüm noktasına orada ulaşıyoruz. İşte bizim farkımız bu, hizmet anlayışımız bu” dedi.
Toplantı sonunda katılımcılar dilek ve temennilerini dile getirdiler.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.