
Bafra’nın da aralarında olduğu üç ilçede uyuşturucu operasyonu: 10 kişi yakalandı
Bafra, İlkadım ve Çarşamba’da narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 3’ü aranan 10 kişi yakalandı. Aramalarda uyuşturucu maddeler ve silahlar ele geçirildi.
Samsun’da Bafra’nın da aralarında bulunduğu üç ilçede uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik operasyonlar düzenlendi. İlkadım, Bafra ve Çarşamba’da gerçekleştirilen çalışmalarda, 3’ü hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplam 10 kişi yakalandı.
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri çalışmalar kapsamında 10 kişinin üstünde, araçlarında ve ikametlerinde arama yaptı.
Üç ilçedeki aramalarda toplam 1.112 uyuşturucu hap, 12,29 gram sentetik uyuşturucu, 3 gram kokain, 2 hassas terazi ve 2 uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi. Ayrıca 2 ruhsatsız tabanca, 60 fişek, 53 elektronik sigara ve 2.500 elektronik tütün çubuğu bulundu.
Operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 4 yıl 2 ay ve uyuşturucu madde kullanmak suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan iki kişi yakalandı. Hakkında 1 yıl 9 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi de ekipler tarafından yakalananlar arasında yer aldı.
Yakalanan toplam 10 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.