Yakakent Belediye Meclis Üyeleri, çalışmaları yerinde inceledi

Yakakent Belediye Meclis Üyeleri, çalışmaları yerinde inceledi

Yakakent Belediye Meclisi 2021 yılı Haziran ayı Meclis Toplantısının ardından Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma başkanlığında bir dizi incelemelerde bulundular.

A+A-

Belediye Meclisi ilk olarak, bölgenin önemli destinasyon merkezi, yaşam ve rekreasyon alanlarından biri olmayı hedefleyen Çamgölü mesire alanının tadilat çalışmalarını yerinde incelediler. Burada 50 Yataklı Konaklama alanını ve Bungalov evlerini inceleyen Meclis üyeleri, süreç hakkında Başkan Hüseyin Kıyma’dan bilgi aldılar. Çamgölü mesire alanının ardından yenilen yüzü ile hizmete başlayan Yakakent Balık restoran'a ziyaret gerçekleştirdiler. Burada Yakakent Balık Restoran’ın hizmeti ve çalışma sistemi hakkında bilgiler aldılar. Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri daha sonra ilçenin çehresini değiştiren sahil düzenleme projesinin çalışmalarını yerinde incelediler. Burada Yakakent sahiline katkı sağlayacak fikirler konusunda Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve meclis üyelerimiz  istişarelerde bulundular.

yakakent-belediye-meclis-uyeleri-calismalari-yerinde-inceledi-2.jpgyakakent-belediye-meclis-uyeleri-calismalari-yerinde-inceledi-3.jpgyakakent-belediye-meclis-uyeleri-calismalari-yerinde-inceledi-4.jpgyakakent-belediye-meclis-uyeleri-calismalari-yerinde-inceledi-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum