Yağlı Tohumlar Müdürü Mustafa Akyol Kalbine Yenik Düştü

Yağlı Tohumlar Müdürü Mustafa Akyol Kalbine Yenik Düştü

Dün işyerinde rahatsızlanarak Havza Devlet Hastanesine giden ve burada kalp krizi geçirdiği anlaşılan 54 yaşındaki Mustafa Akyol Samsun’da özel bir hastaneye sevk edildi.

A+A-

Akyol’un sevk edildiği ambulansta rahatsızlanması üzerine ambulans acil olarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine yöneldi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Akyol hayatını kaybetti.

54 yaşında hayatını kaybeden Havza İlçesi Yağlı Tohumlar Müdürü Mustafa Akyol için uzun yıllar görev yaptığı Havza’da cenaze namazı kılındı.

Akyol’un Kevser Caminde kılınan cenaze namazına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Karadenizbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Metin, Başkan Vekili Fahri Şahin, yönetim kurulu üyeleri Turgut Yıldız, Bekir Hatunoğlu,Recep Akbulut, Ömer Faruk Ünlü, Genel Müdür Ünal Erarslan, Kooperatifler Müdürü Sedat Ergin, Havza Yağlı Tohumlar Kooperatif Başkanı Mehmet Tural, yönetim kurulu, çalışanları, meslek odaları ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Akyol’un cenazesi defnedilmek üzere Vezirköprü ilçesi Yeniçelik Mahallesinde uğurlandı.

Karadenizbirlik Genel Müdür Ünal Erarslan Akyol’un sevilen bir insan olduğunu ve kendileri için acı bir kayıp olduğunu belirterek; “Müdürümüzün zamansız aramızdan ayrılmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve sevenlerine sabırlar kendisine Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

Yağlı Tohumlar Müdürü Mustafa Akyol Kalbine Yenik DüştüYağlı Tohumlar Müdürü Mustafa Akyol Kalbine Yenik Düştü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.