VURAL : “ ÇÖZÜM MİLLİ GÖRÜŞ’TÜR. ”

VURAL : “ ÇÖZÜM MİLLİ GÖRÜŞ’TÜR. ”

Saadet Patisi Samsun İl Teşkilatı İl Divan Programını yoğun bir katılımla icra etti. İl Yönetiminin, İlçe teşkilatlarının ve İl Gençlik Kollarının katıldığı programda Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Sn. Ali VURAL Bey siyasi gündemi değerledi.

A+A-

Son dönemlerde artan terör olaylarının ülkemizi Suriye’ye çevrilmek için yapıldığını ifade eden VURAL, “Siyonizm hem İslam ülkeleri ve hem de ülkemiz üzerindeki kirli emellerine ulaşmak için adım adım ilerliyor. Arap Baharı adı altında İslam ülkelerini parçalayan, bölen ve bu parçaları birbiriyle çarpıştırıp bu ülkeleri yumuşak haline getiren Siyonizm, şimdi de ülkemizdeki terörü hortlatarak bizi de yumuşak lokma haline getirmenin çalışmalarını yürütüyor. Ülkemizi yönetenlerin bu gerçeklerden habersiz olmaları ya da buna gerekli ehemmiyeti vermemesi ülkemizdeki olayları her geçen gün daha da arttırıyor. Saadet Partisi olarak bu kardeşlerimizi on küsür yıldır uyarıyoruz ama bu kardeşlerimiz bizi değil, dost olarak gördüğü İslam düşmanı ABD’yi dinliyorlar. Biz hep ifade ediyoruz; ‘ Avrupa’nın, ABD’nin fikirleriyle, politikasıyla bu sorunlar çözülmez.

Bu olayların tek çözümü Milli Görüş’ün ortaya koyduğu Adil Düzen siyasetidir, fikridir.’ “ diye konuştu.

 

VAR : “ÇANAKKALE RUHUNA İHTİYACIMIZ VAR.”

İl Divan Programının akabinde Yer Altı Camii’nin önünde Çanakkale Zaferi ve Terör ile alakalı İl Başkanı Hasan Bayram VAR basın açıklaması yaptı.

 

Basın açıklamasında Çanakkale Zaferi ve terör ile ilgili konuşan Var, “Ülke olarak gerçekten çok zor günler yaşıyoruz. Tarihin en kanlı, en hain, en alçak saldırılarına hedef oluyoruz. Henüz bir acının yarasını saramadan, yeni bir acıyla, yeni bir bombayla sarsılıyoruz. Bir felaketin matemi henüz bitmeden diğer bir felaketle karşılaşıyoruz. Her gün 3-5 askerimizi, polisimizi toprağa verirken diğer yandan yeni fail-i meçhul bombalarla sarsılıyoruz. Ankara’da patlayan bombanın hemen ardında bu defa de İstanbul’daki bomba ile içimizi büyük bir acı aldı. Bu manada bu alçak saldırılarda hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı,  yaralılara da  acil şifalar diliyoruz.” dedi.

Gelinen noktada Çanakkale Ruhuna yani kardeşlik ve birliğe daha fazla muhtaç olduğumuzu dile getiren VAR, “Yaşadığımız süreç Çanakkale ruhunu daha önemli ve daha anlamlı hale getirmiştir. Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Birlik olunca neler yapabileceğimizin en anlamlı göstergesi ise Çanakkale zaferidir. 7 Düvel, en kesif ordularıyla Çanakkale Boğazı’na dayandığında, belki güçlü toplarımız, güçlü donanmalarımız, güçlü silahlarımız yoktu. Ama sarsılmaz bir inancımız ve kardeşliğimiz  vardı. İşte o iman ve kardeşlik Çanakkale’yi geçilmez yaptı.

Bugün Türkiye’nin karşı karşıya bulunduğu en büyük tehlike bu birlik ve kardeşliği yok etmeye yönelik saldırılardır. Masum insanları hedef alan terörist saldırılardaki asıl amaç budur.

Bu vatan ecdadımızın canları pahasına koruyup bize teslim ettikleri kutsal bir emanettir. Hepimiz bu tarihi sorumluluk ve şuurla hareket etmek zorundayız. Suni ayrışmalarla, gerginlik ve kutuplaşmalarla zaman kaybetmek yerine, Yeniden Büyük Türkiye'yi kuracak iradeyi ortaya koymalıyız. Çanakkale’yi geçilmez yapan o inanç ve kardeşlik ruhunda birleşmek zorundayız.  Ayrıştıran değil birleştiren bir üslubu ortaya koymalıyız. Çünkü bizim en büyük güvencemiz, geçmişte olduğu gibi, yine kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz olacaktır.  Bu temenni ile milletimizin Çanakkale Zaferi’ni kutluyor, bu vatanı canları pahasına bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” diye konuştu.

vural--“-cozum-milli-gorus’tur.-”.jpgvural--“-cozum-milli-gorus’tur.-”-001.jpgvural--“-cozum-milli-gorus’tur.-”-002.jpgvural--“-cozum-milli-gorus’tur.-”-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.