Vekil Kurt;Samsunspor taraftarını ziyaret etti

Vekil Kurt;Samsunspor taraftarını ziyaret etti

BağlantıAk Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt memleketi Samsun’daki temaslarına Samsunspor’un sevilen taraftar grubu Şirinler Eğitim ve Kültür Derneği’ni ziyaret ederek devam etti.

A+A-

 

Yeni hizmet binasında gerçekleşen buluşmada Milletvekili Hasan Basri Kurt Şirinler Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Soykan’dan “Şirinlerin” geçmişten günümüze yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dernek olarak tribün kültürünü devam ettirmek istediklerini belirten Soykan,  “Tribün faaliyetlerimizin yanı sıra genç arkadaşlarımıza okul derslerinde yardımcı olarak etüt çalışmaları, kültürel-sanatsal gelişimleri için müzik enstrümanı çalma eğitimlerinin çok yakında başlayacağının bilgisini verdi.

Samsunspor’un Samsun ve Karadeniz bölgesi için büyük bir marka olduğunu belirten Milletvekili Kurt,” Samsunspor’umuz şanlı mazisi ve Türk futboluna yaptığı katkılarla bugün ulusal çaptaTürkiye kamuoyunda  en çok saygı gören takımlardan biri. Samsun Milletvekili olarakbizlerde  taraftarlarımızınve kulübümüzün her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Özellikle yeni stadyumumuz faaliyete geçtikten sonra maçlarını modern ve taraftarının desteğiyle oynayacak Samsunspor’un çok daha başarılı olacağına inanıyorum.” Dedi. Ayrıca  “Şirinlerin” tribün dışında da yapacakları eğitim-kültür faaliyetlerinden çok memnun olduğunu belirten Milletvekili Hasan Basri Kurt,“Başkanımız Mehmet Soykan gerçekten büyük bir sorumluluk duygusuyla her yönüyle örnek bir taraftar grubu olma yönünde büyük adımlar atıyor. Kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Şirinler Taraftar Grubu Başkan’ı Mehmet  Soykan, ziyaretleri ve destekleri için Milletvekili Hasan Basri Kurt’a  bir plaket sunduktan sonra “Şirinler” damgası taşıyan bir atkı hediye etti. Taraftarların yoğun ilgisine teşekkür eden Milletvekili Hasan Basri Kurt hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra programlarına devam etmek üzere dernek binasından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.