Vekil Kırcalı`dan Bafra`ya Güzel Haberler

Vekil Kırcalı`dan Bafra`ya Güzel Haberler

AK PARTİ Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Bafra için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

A+A-

Kırcalı Samsun milletvekilleri olarak Samsunumuz için seferberlik halindeyiz. Her ilçemiz için yeni hizmetler gelecek. Sürekli halkımızın içindeyiz. Kaymakamlıklarımız ve belediyelerimizi ziyaret ediyoruz. Onlar da bizleri ziyaret ediyor. İstişareler halindeyiz. Birlik ve beraberliğin olumlu sonuçlarını yaşıyoruz.  Her ilçemizin acil problemleri ile ilgileniyoruz. Hiçbir ilçemizi ihmal etmiyoruz. Dedi.

BAFRA’YA YENİ SGK HİZMET BİNASI YAPILIYOR

 AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç genel başkan yardımcımız Çiğdem Karaaslan ile birlikte Samsun milletvekilleri Dr. Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Hasan Basri Kurt ile birlikte birlik ve beraberlik içinde Samsunumuz ve tüm ilçelerimiz için çalışıyoruz. Bunun yine güzel sonuçlarını yaşamaktayız. Bafra ilçemizde SGK kurumuna ait eski itfaiye binamızın olduğu yere çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığımızca SGK hizmet binası yapımı 2016 programına alınmıştır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız ve hemşerimiz Sayın SULEYMAN SOYLU beye çok teşekkür ediyoruz.

EMİR MİRZA BEY TÜRBESİ RESTORE EDİLİYOR

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: Samsunumuz ve Baframıza hayırlı olsun. Her ilçemizden kaymakamlarımız belediye başkanlarımız ilçe başkanlarımız bizi ziyaret etmekte bizde onları ziyaret etmekteyiz. Bu ziyaretler sırasına ilçelerimizle ilgili talepler gelmektedir. Bunlarla ilgileniyoruz. Hiç birini ihmal etmiyoruz.      Bafra Kaymakamımız ve Bafra Belediye Başkanımız ile yaptığımız istişareler sonucunda Bafra’mızda Türbe Mahallemizde bulunan ve yaklaşık 600 yıl evvel Bafra Beyliği beyi Emir Rıza tarafından yaptırılmış olan 104 ada1 56 parselde bulunan Emir Mirza Bey Türbesi Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilecektir. İşe Başlama bu yılın içinde olacak ve 2017 yılında tamamlanacaktır. Proje 400.000 TL’dir. 

ESKİ DEVLET HASTANESİNİN YERİNE MODERN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

Bafra eski devlet hastanesi binasının Ağız ve Diş Sağlığı hastanesine dönüştürülmesi içinde proje çalışması başlatılmıştır. İlk etapta binanın depreme dayanıklılık ve Ağız ve Diş Sağlığı hastanesine uygun olup olmadığı tespit edilecektir. Bunun sonucu Haziran ayında belli olacaktır. Bunlar olumlu sonuçlandığında burası çok daha modern bir Ağız ve diş sağlığı hastanesi olarak yapılacaktır. Ayrıca Bafra Belediyemize ait olan 42.623 m2 alanın Bafra Açık cezaevi ve infaz kurumunun iş yurdu hizmetlerinde kullanılması için geçici tahsis işlemleri de yapılmıştır.  Biz Samsun milletvekilleri olarak her ilçemiz için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Samsunumuz için seferberlik halindeyiz. İnşallah sürekli yeni hizmetler de gerçekleşecektir. Her ilçemiz için çalışmalarımız var. Bunları da açıklamaya devam edeceğiz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.