Vekil Kırcalı Selde Hasar Gören Arazileri Gezdi.

Vekil Kırcalı Selde Hasar Gören Arazileri Gezdi.

İsmail Karaduman/Bafra55.net/ Devletimiz hasar gören tarlaların sahiplerine kredilerin ertelenmesi, zararların giderilme noktasında yardımcı olacaktır dedi.

A+A-

Milletvekili Av.Orhan Kırcalı selde hasar gören arazileri gezdi.

Samsun AK Parti Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Samsun'un Bafra ilçesinde 10 Ağustos günü yağan yağmurun ardından zai olan tarladaki ürünlerin hasar tespiti için Bafra'nın Doğanca, Yeşilyazı ve Koşuköyü mahallelerini ziyaret ederek yetkililerden ve çiftçilerden bilgi aldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Torsuner ve beraberindekilerle 10 Ağustos günü yağan yağmurun ardından tarlalarda çürüyen ürünler hakkında bilgiler alarak hasar tespiti yapıldı.

Orhan Kırcalı yaptığı açıklama da, Bafra İlçe Tarım Müdürlüğü'nde kurulan 16 kişilik ekibin hasar tespiti için çalıştığını vurguladı. Bafra'da % 30'un üzerinde ürünlerin hasar gördüğünü de belirten Kırcalı Devletimiz bunun için bir önlem alacaktır.

Devletimiz hasar gören tarlaların sahiplerine kredilerin ertelenmesi, zararların giderilme noktasında yardımcı olacaktır dedi.

En kısa sürede ise sonuca ulaşacaklarını ifade eden Milletvekili Kırcalı inanıyorum ki Bafra İlçe Tarım Müdürlüğü en kısa sürede çözüme ulaşacaktır" dedi.

Bafra Belediye Başkanı hamit Kılıç ise, görünen zararın büyük olduğunu söyleyerek, bizler zarar gören tarlaları görünce içim sızlıyor ama Allah'tan gelen bir şeye de karşı çıkamayız inşallah en kısa sürede çiftçilerimizin mağdurluğu giderilerek en azından zararlarını önleyeceğiz" dedi.

2-626.jpg3-536.jpg4-375.jpg5-257.jpg6-176.jpg7-118.jpg8-083.jpg9-057.jpg10-040.jpg11-031.jpg12-029.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.