VEFATININ 2.YILINDA HASAN ASLAN İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

VEFATININ 2.YILINDA HASAN ASLAN İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Samsun’un Bafra ilçesinde,2 yıl önce vefat eden ve ebediyete uğurlanan Bafra Belediyesi eski Başkanı Merhum Hasan Aslan için Bafra Büyük Cami'de Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlit okutuldu.

A+A-

Sam­sun’un Bafra il­çe­sin­de 2 yıl önce vefat eden ve ebe­di­ye­te uğur­la­nan Bafra Be­le­di­ye­si eski Baş­ka­nı Mer­hum Hasan Aslan Bafra Büyük Cami'de Kur’an-ı Kerim ti­la­ve­ti ve Mev­lit oku­tul­du.

Mer­hum Baş­kan Hasan Aslan için oku­tu­lan mev­lit prog­ra­mı­na Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hamit Kılıç, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar,  MHP Bafra İlçe Baş­ka­nı Barbaros Turna, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş, Ülkü Ocak­la­rı Bafra İlçe Baş­ka­nı Osman Osma, Kurum Müdürleri, Daire Amirleri, İşa­dam­la­rı, Be­le­di­ye Mec­lis Üye­leri ve çok sa­yı­da va­tan­daş ka­tıl­dı. 

hasan-aslan-2-001.jpghasan-aslan-3-001.jpghasan-aslan-4-001.jpghasan-aslan-5.jpghasan-aslan-6.jpghasan-aslan-7.jpghasan-aslan-8.jpghasan-aslan-9.jpghasan-aslan-10.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.