VEFA DESTEK EKİBİ İLKADIMLILARIN YARDIMINA KOŞUYOR

VEFA DESTEK EKİBİ İLKADIMLILARIN YARDIMINA KOŞUYOR

Koronavirüs salgınla mücadele kapsamında 4 günlük sokağa çıkma yasağı boyunca İlkadımlıarın yardımına Vefa Destek ekibi koştu.

A+A-

İlkadım Belediyesi Vefa Destek Grubu ekipleri gece gündüz kavramı gözetmeksizin çalışırken, 4 günlük sokağa çıkma yasağında da görevlerinin başında, vatandaşın ihtiyaçlarına yanıt verdi. Adalet Mahallesi’nde rahatsızlanan 68 yaşındaki vatandaşın çağrısına hemen cevap veren ekipler, verilen adresten aldıkları vatandaşı hastaneye ulaştırdı. Verilen hizmetten memnun kalan ilkadımlılar “Bu zor günümüzde her zaman vatandaşın yanında olan İlkadım Belediyemize ve emeği geçen personele teşekkür ediyorum. İlaç gibi geldiniz” dedi.

“Belediyemizin şefkat elini vatandaşımıza hissettiriyoruz”

Zor bir süreçten geçildiğini belirten İlkadım  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Ülke olarak koronavirüs ile büyük bir mücadele veriyoruz. Bu süreç içerisinde birbirimize daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor. Sosyal yardımlaşmanın ve dayanışmanın daha da fazla olması gerekiyor. Bu noktadan hareketle İlkadım Belediyesi olarak devletin şefkat elini her bireyin üzerinde hissettirebilmek ve onlara sahip çıkmak için canla başla çalışıyoruz. 444 0 55 01 No’lu Çözüm merkezimize gelen talepler İlkadım Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu’ndaki arkadaşlarımız tarafından hızlıca yerine getiriliyor. Bunun yanında temizlik ve sağlık ile ilgili rutin çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlkadım Belediyesi olarak bu zor dönemden bir an önce kurtulmak için vatandaşlarımıza güç vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımız her zaman yanındayız. Bu zor süreci birlikte aşacağız ve evimizde kalarak, en kısa süreç içerisinde sağlıklı güzel günler bizlerle birlikte olacak” dedi.

vefa-destek-ekibi-ilkadimlilarin-yardimina-kosuyor.jpegvefa-destek-ekibi-ilkadimlilarin-yardimina-kosuyor.jpgvefa-destek-ekibi-ilkadimlilarin-yardimina-kosuyor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.