Vali ve Aşçı`dan eski dekana gönderme

Vali ve Aşçı`dan eski dekana gönderme

Şevket Aşçı Turizm Fakültesinde, Turizm haftası etkinlikleri çerçevesinde, bir dizi etkinlik yapılmış konuk olan Samsun Valisi ve Fakültenin yapımını üstlenen H. Kaya Aşçı fakültenin etkinlik yapmadığını ve kendilerini unutturduklarını dile getirerek kırg

A+A-

Konu ile alakalı Samsun Valisi İbrahim Şahin, "At sahibine kişner" diye bir atasözümüz var. Geçen yıl Turizm haftası dolayısıyla bu etkinliği Şevket Aşçı Turizm fakültesinde düşünmüştüm. Buraya doğru gelirken de bir vali yardımcısını görevlendirmiştim. Vali yardımcımız da beni arayarak "efendim çıkmadıysanız gelmeyin" dedi bende niye dedim. Fakülte kapalı muhatap olacağımız kimse de yok demişti. Ben o zaman çokta üzülmüştüm çünkü Turizm toplantısını Bafra’da yapıyorsunuz, Turizm Fakültesi var ve muhatap bulamıyorsunuz bu beni hakikaten yaralamıştı" dedi.

 

Şevket Aşçı Turizm Fakültesinin yapımını üstlenen ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı H. Kaya Aşçı’da sitemlerini dile getirerek, ‘’Ben hemen hemen 2 ayda bir Bafra’ya geliyorum. Bazen öyle bir oluyor ki, Şevket Aşçı Turizm Fakültesi’nin varlığını bile unutuyorum. Çünkü ne bir etkinlik yapılıyor nede geldiğimde çağırılıyorum ama yeni dekanımızın gelmesiyle birlikte bu etkinlikler ivme kazanacağına inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.