Vali Dağlı’dan Müjde: ’’Bafra OSB’ye 1000 Kişilik Camii Yapılacak’’

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı Bafra Organize Sanayi Bölgesine  (OSB) 1000 kişilik cami yapılacağı müjdesini verdi.

A+A-

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı Bafra Organize Sanayi Bölgesine  (OSB) 1000 kişilik cami yapılacağı müjdesini verdi.

Samsun’un Bafra ilçesinde restorasyon çalışmaları biten tarihi Çarşı Camisi, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı tarafından yeniden ibadete açıldı.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı yaptığı konuşmada,

‘’ Bugün çok hayırlı bir hizmet için Bafra ilçemizde  bir araya geldik. Öncelikle Vakıflar Genel Müdürümüze müteşekkiriz. Samsunumuzda ne kadar çalışma yapıldığının bizzat şahidiyiz. Yapılan çalışmalar gerçekten çok büyük kaynaklar gerektiren yatırımlar. Bizlere düşen de bunları yapan atalarımıza bir vefa borcudur bu eserleri yaşatmak. Bunları da vakıflar genel müdürlüğümüzün çalışmalarıyla, kaynaklarıyla ve projeleriyle yaşatıyoruz

Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çok güzel bir aşamaya geldi. Yanında da Sera OSB ile birlikte çok güzel bir birliktelik teşkil ediyor.

Ve Bafra’mızın son 10-15 yıldaki geleceğine damga vuracak çalışma bence budur. Bafra’daki bu iki önemli OSB’lerimizdir. Bu manada Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi, üyeleri  bir çalışma yaptılar. Bizlerde arkalarındayız. Hep birlikte inşallah bugünde Bafra Kaymakamlık toplantı salonunda karar almak suretiyle Bafra Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve üyeleri ile birlikte Bafra Organize Sanayi (OSB) Bölgemize 1000 kişilik minareli güzel bir camii olacak . Onunda bugün kararı almak suretiyle projesi de hazır. İnşallah onun da en kısa zamanda temelini hep birlikte atarız. Bafra’mıza, Bafra OSB’mize hayırlı olsun.’’diyerek sözlerini tamamladı.

vali-daglidan-mujde-bafra-osbye-1000-kisilik-camii-yapilacak-007.pngvali-daglidan-mujde-bafra-osbye-1000-kisilik-camii-yapilacak-008.pngvali-daglidan-mujde-bafra-osbye-1000-kisilik-camii-yapilacak-009.pngvali-daglidan-mujde-bafra-osbye-1000-kisilik-camii-yapilacak-010.pngvali-daglidan-mujde-bafra-osbye-1000-kisilik-camii-yapilacak-011.pngvali-daglidan-mujde-bafra-osbye-1000-kisilik-camii-yapilacak-012.pngvali-daglidan-mujde-bafra-osbye-1000-kisilik-camii-yapilacak-013.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.