Vali Dağlı, Bafra’da yapımı devam eden Hükümet konağı inşaatını inceledi

Vali Dağlı, Bafra’da yapımı devam eden Hükümet konağı inşaatını inceledi

Samsun valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı Samsun’un Bafra ilçesinde yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatı hakkında Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’den bilgiler aldı.

A+A-

4 AY ARADAN SONRA İNŞAATI HIZLANDIRDIK

İnşaatımıza mahkemeden dolayı 4 ay ara vermemize rağmen yeniden başladık. Verilen arayı kapatmak suretiyle inşaata daha da hızlandırdık diyen Dağlı. “Ziyaretimizde kamu kuruluşlarının müdürleri de burada, burada yer alacak olan müdürlerimiz şuandan itibaren kendi konseptlerine uygun daha sonra kırma dökme olmasın mantığıyla mekanlarını kendileri belirlemek suretiyle kendileri dizayn ediyorlar.

vali-dagli-bafrada-yapimi-devam-eden-hukumet-konagi-insaatini-inceledi.JPG

AMACIMIZ BELİRTİLEN TARİHTEN ÖNCE BİTİRMEK

Vali Dağlı, İlk giriş katında Nüfus Müdürlüğümüz, Topu Müdürlüğümüz, Sosyal Yardımlaşma vakfı Müdürlüğümüz, ve çalışanları olacak. Buranın her ne kadar bitiş tarihi 2022’nin 10’uncu ayı olsa da bizim tüm çabamız burayı belirlenen tarihten çok daha erken bitirmektir” dedi. Günlük 45-50’ye kadar çıkan çalışan sayımız var inşallah aynı hızla devam edeceğiz diyen Dağlı, Önümüz 5 yılı düşündüğümüz takdirde burası en nezih mekanlardan birisi olacak, Millet Bahçemizle yanında camimizle ve ilerde Belediye binasıyla, yanımızda bulunan spor kompleksiyle beraber burası güzel bir çevre olacak bu manada da bu binamız burada bir biblo gibi burayı tamamlamış olacak” dedi.

vali-dagli-bafrada-yapimi-devam-eden-hukumet-konagi-insaatini-inceledi-001.JPG

Ziyarete, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın yanı sıra, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe jandarma Komutanı Üst Teğmen Fatih Özer, Bafra Emniyet Müdürü Bünyamin Temur’da eşlik etti.

vali-dagli-bafrada-yapimi-devam-eden-hukumet-konagi-insaatini-inceledi-002.JPGvali-dagli-bafrada-yapimi-devam-eden-hukumet-konagi-insaatini-inceledi-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.