VALİ AKSOY BAFRA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ AKSOY BAFRA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Bafra’da kapalı spor salonu ve Turizm Fakültesi inşaatlarını inceledi.

A+A-

Aylık Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) toplantısı için Bafra’ya gelen Vali Aksoy’u Kaymakam Ali Katırcı, Garnizon Komutanı Serdal Şahin, Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Kaymakamlık binası önünde karşıladı. Kaymakamlık toplantı salonunda OSB toplantısına başkanlık eden Vali Aksoy, toplantı sonunda kapalı spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu. 
Buradan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi inşaatına giden Aksoy, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMU) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Alkan tarafından karşılandı. İnşaat alanını gezen Vali Aksoy’a, Turizm Fakültesi inşaatının mimarı Numan Kabe tarafından brifing verildi.
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada, “Bafra ilçemizde yine Bafra’nın yetiştirdiği iş adamı Kaya Aşçı ve ailesinin yaptırdığı Turizm Fakültesi’nin inşaatını bugün arkadaşlarımızla beraber gezdik. Çok kısa zamanda çok önemli mesafeler alındı. Bu, Bafra ilçemiz için oldukça önemli. 19 Mayıs Üniversitemiz için oldukça önemli bir yatırım. Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Yapımları devam eden her iki inşaatımızı inceledik. İnşaatlar gayet iyi gidiyor ve en kısa zamanda tamamlanacak” dedi.
Vali Aksoy, buradan SAMMEY Çiftliği’ne hareket etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.