Vahit Perçin;"Zafer Bayramı Mesajı"

Vahit Perçin;"Zafer Bayramı Mesajı"

30 Ağustos Zafer Bayram'ının 96'ncı yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, "30 Ağustos bu toprakların ruhudur" dedi.

A+A-

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıl dönümünün tüm ulusumuza kutlu olmasını ve bölgemizdeki uluslara örnek olmasını dileyerek, "Yokluk içerisinde, yüzyıllarca fakir bırakılmış, cehalete teslim edilmiş Türk Milleti, özündeki bağımsızlık ateşini büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde canlandırarak, zamanın emperyalist güçlerinin maşalığını yapan Yunan ordusunu büyük taarruz sonucunda büyük bir yenilgiye uğratmıştı. Bugün aynı senaryolar ne yazık ki Ortadoğu coğrafyasında sergilenmekte. Küresel şirketler, savaşlardan elde ettikleri karları ve ülkelerin doğal kaynaklarından yararlanmak için gereken silahlı ve silahsız kuvvetleri yine emperyalist devletler aracılığıyla yapmaktadır" dedi. 

Vahit Perçin, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; 

"Yine işgal yıllarında sorumluluk sahibi olmalarına rağmen halkımızın bağımsızlık ruhunu köreltmeye çalışan unsurlar, bugün de ülkenin önemli noktalarında bulunmakta, yine küresel güçlerle işbirliği yapmak çabasındadır. İşin vahim yanı ise 1920'li yıllarda maşa olarak kullanılan Yunanistan yerine bugün Türkiye'yi kullanmak peşindedirler. Özünde Kuva-yi Milliye ruhu var olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak emperyalizmi dize getirmiş ülkemiz halkının, emperyalizme maşa olarak ne Suriye'de ne de terörün ellerinde can vermesine izin vermeyeceğiz." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.