Vahit Perçin Güven Tazeledi

Vahit Perçin Güven Tazeledi

Samsun`un Bafra ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi 14'üncü İlçe Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Olağan Kongresi Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kongrede yönetim kurulu üyesi tarafında faaliyet raporu ve gelir gider tablosu açıklandı. Kongreye katılan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer katılımcıları ve davetlileri selamlama konuşmasında bulundu.

İKTİDARIN SONU GÖRÜNDÜ

Milletvekili Çakırözer’in ardından konuşan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Bu mücadele demokrasi mücadelesidir. Bu mücadele ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği mücadelesidir. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği olmadan sizin varlığınızın, ilçe başkanlığınızın, il başkanlığınızın kıymeti yoktur. Bu yükün altına beraber girdik, beraber kalkacağız. İktidarın sonu göründü. Bu kendiliğinden olmayacak. Bu kongreler bu kurultaylar en az seçimler kadar önemli. Kendimizle uğraşmayacağız. Başkan Deveci’nin ardından konuşan CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet etmiş olduğu, ülkemizi uygar çağdaş düzeyin üzerine çıkarmak görevi üstlenen, Cumhuriyet değerlerine gönül veren, devrim ilkelerini savunmaya sonuna kadar kararlı olan partililer kongremize hoş geldiniz.

Cumhuriyet Halk Partisi bağımsızlık askısı özgürlük sevdasıdır. Siyaset bana ne verecek değil, ben topluma ne vereceğim demektir. Cumhuriyetin kurucusu olmak demektir” dedi. Konuşmaların ardından tek aday olarak seçime tek liste ile giren Başkan Vahit Perçin güven tazeleyerek tekrar Bafra CHP İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongreye, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Barboros Turna, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'de katıldı.

Bafra55.net Bafra iyi parti seçimi Vahit Perçin yeniden güven tazelediBafra55.net Bafra iyi parti seçimi Vahit Perçin yeniden güven tazelediBafra55.net Bafra iyi parti seçimi Vahit Perçin yeniden güven tazelediBafra55.net Bafra iyi parti seçimi Vahit Perçin yeniden güven tazelediBafra55.net Bafra iyi parti seçimi Vahit Perçin yeniden güven tazelediBafra55.net Bafra iyi parti seçimi Vahit Perçin yeniden güven tazeledi
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.