Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursiyerlerine BİGEM’den Destek Sözü

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursiyerlerine BİGEM’den Destek Sözü

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursiyerlerine BİGEM’den Destek Sözü

A+A-

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile 03-06 Ekim 2016 tarihleri arasında Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda 32 saatlik Girişimcilik Eğitim programının son gününde Bafra İş ve İhracat Geliştirme Merkezi Projesinden  yeni iş kuracaklara destek sözü geldi

Açılış konuşmasını Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Talip ŞAHİN’in yaptığı bilgilendirme seminerinde kendilerinin de yüklenici olduğu BİGEM (Bafra İş ve İhracat Geliştirme Merkezi Teknik Destek Projesi) in eğitimler bitiminden sonra da katılımcıların iş kurma ve geliştirmeleri süresince 2 yıl boyunca kendilerine ücretsiz destek vereceğini belirtti. Kursiyerlere programın amacına ulaşabilmesi amacı ile kendilerine iş planı hazırlama ve işletme kuruluş sürecinde Bafra TSO ve BİGEM tarafından desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Daha sonra söz alan BİGEM Girişimcilik Uzmanı Rıdvan KÖMÜRCÜOĞLU katılımcılara Bafra İş ve İhracat Geliştirme Merkezi Teknik Destek Projesinden bahsetti. Halen uygulanmakta olan AB Projesi hakkında bilgiler verildi. Bafra Organize Sanayi Bölgesinde, hizmet binasının yıl sonuna kadar tamamlanacağını o zamana kadar Atatürk Bulvarı üzerinde Şıhlar 1.sokak No:2 adresinde bulunan çalışma ofislerinde Bafra’nın iş dünyasına ve iş kurma sürecindeki adaylarına 2 yıl süresince ücretsiz olarak Dış Ticaretin Geliştirilmesi, Mevcut İşletmelerin geliştirilmesi ve Girişimcilik konularında destek verecek uzmanlardan günün her saatinde destek alabileceklerini belirtti.

Program sonunda İş Geliştirme Uzmanı Rıdvan Kömürcüoğlu, kursiyerlerden Bafra için yapılabilecek farklı yada yarayışlı olacağını düşündükleri fikirlerini de BiGEM personeli ile paylaşmaları hususunda ricada bulundu ve uygun görülen fikirlerin proje kapsamında desteklenebileceğinden söz etti.

foto.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.