Ünlülerden Bafra Pidesine Övgü Dolu Sözler

Ünlülerden Bafra Pidesine Övgü Dolu Sözler

Türkiye'de birçok şehirde sahnelenen ve büyük beğeni toplayan Etekler ve Pantolonlar müzikli komedisi Samsunlu sanatseverlerle buluştu.

A+A-

Türkiye'de birçok şehirde sahnelenen ve büyük beğeni toplayan Etekler ve Pantolonlar müzikli komedisi Samsunlu sanatseverlerle buluştu.

Moonlife Dergisi ve Altın Palmiye Ödülleri'nde 2021 yılının "En İyi Tiyatro Oyunu -Etekler ve Pantolanlar’’ müzikli komedisinin   ödülüne layık görülen, ünlü sanatçılar Nurseli İdiz, Nergis Kumbasar, Kimya Gökçe Aytaç ve ekibi oyun sponsoru olan Koray Çatan Restoran İşletmecisi Koray Çatan’ı ziyaret ederek hem teşekkür ettiler hem de ününü duydukları meşhur Bafra Pidesini yemenin memnuniyetini yaşadılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Koray Çatan Restoran İşletmecisi Koray Çatan, ’Samsunumuza gelerek sanatlarını sergileyen  bizlerinde Samsun’da sponsoru olduğumuz 2021 yılının "En İyi Tiyatro Oyunu -Etekler ve Pantolanlar’’ müzikli komedisinin   ödülüne layık görülen, ünlü sanatçılar Nurseli İdiz, Nergis Kumbasar, Kimya Gökçe Aytaç ve ekibinin restoranımızı ziyarete ederek aynı zamanda Tüm Türkiye’de ve bölgemizde ünü duyulan Meşhur Bafra Pidemizin çeşitlerinden olan ikramlarımızdan tatmaları ve övgü dolu sözleri bizleri ve ekibimizi ziyadesiyle memnun etmiştir.’’dedi. 

Ünlü sanatçılar Nurseli İdiz, Nergis Kumbasar, Kimya Gökçe Aytaç ve ekibi ise,’’ Koray Çatan Restoran İşletmecisi Koray Çatan ve ekibine sanata ve sanatçıya verdikleri değerden dolayı sonsuz şükranlarımızı sunarken meşhur Bafra Pidesinin bu kadar leziz, kaliteli yapmasından dolayı da ellerine sağlık diyoruz. ‘’diyerek memnuniyetlerini belirttiler.

 

whatsapp-image-2022-02-18-at-12-25-06-450x600.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.