ÜNLÜ BAFRALI MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

ÜNLÜ BAFRALI MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü Bafra ilçesinde bulunan

A+A-

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner  ve mahalle muhtarları ile Bafra Öğretmenevinde bir araya gelerek proje tanıtım toplantısı yaptı.

Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü,’’ Değerli büyüklerim arkadaşlar buraya gelerek kıymetli vaktinizi ayırdığınız için şükranlarımı sunarım. Ben 1980 Bafra Örencik köyünde  doğdum. Öğrenimimi ilk okul orta okul lise ve yüksek okul dahil Bafra’da  bitirdim. Bu memleket de doğdum burada büyüdüm buraya yatırım yapıyorum. Bafra’nın Samsunun Sevdalısıyım. Yerel bir gazetem ve matbaamız var. Şu aralar yeni makinalar alarak matbaanın kapasitesini artırıcağım. Zaten 7 senedir tıp fakültesinin, samsun araştırma hastanesinin sinop üniversitesinin ve Giresun’dan Fatsa’dan Tokat’tan Ağrı’dan Antalya’dan yani Türkiye’nin birçok şehrinden işler alıyoruz.  Dışarıdan alıp Bafrada harcıyoruz. Bafra’nın Samsunun Sevdalısıyım.  Irmağımız var denizimiz var ama bir sahilimiz yok. Kanal Bafra Projesini Hayal Ediyorum Ve Bu Projeyi Sizlerin Desteği İle Yapacağım. Bu Projede Irmağın Setleri Yok. Irmak Yatağının Su Seviyesine Düşürüp İçinde Küçük Tekne Ve Feribotların Gezebileceği Bir Nehir Düşünün Ve Nehrin Ucunda Bir Liman O Limana Yakın Bir Bölgede Tarım Sanayi Yani Soğuk Hava Depoları Ve Paketleme Fabrikaları. Bafra, Alaçam, 19 Mayıs, Vezirköprü Tarımla Geçiniyor. Araştırdım. Dünyanın İlk Gelişen Ülkeleri Hep Tarım Sanayii İle Gelişmiştir.  Bölgemizde Üretilen Ürünleri Paketleyip Rusyaya İhraç Edebilir. Kaliteli Ürünler Üreterek Kesin Ve Hatrı Sayılır Gelir Elde Edebiliriz.  Sadece Tarımda Değil Bu Doğal Güzellikle Turizmde De Kazancımız Büyük Olur. Bu Söylediğim Kanal Şehrin Dünyada Örnekleri Var. Gürcistanda Tiflis, Fransada Liyon Viyana Gibi Bu Projeyi Benimser Ve İstersek Yaparız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Millet Den Aldığı Destek İle Birçok Projeler Gerçekleştirdi. Bir Çok Tabuları Yıktı. Bu Bölgenin Kaderi Unutulmak Olmasın. Dikkatinizi Çektimi Bilmiyorum. Ama İstanbuldan Veya Ankaradan Gelirken Tabelalarda Bafrayı Gösteren Bir Tabela Bile Yok. Unutulmak Yok Sayılmak İstemiyorsanız. Biz Buradayız Demeliyiz.  Siz Muhtarlarım Bafra Bir Olup Bizim Adayımız Ferdi Ünlü Der Ve Bu Sözünüzü Yazılı Bir Belge İle Genel Merkeze Gönderirseniz. Sizin Desteklerinizle Tepeden Gelme Vekil Değil Bafranın Vekili Olurum. Ve Bu Destek İle Bu Kaderi Kırmak Bizim Elemizde Olur. Bafra Bir Millet Vekili Çıkaracak Oy Potansiyeline Sahip. Bir Olup İri Olup Diri Olup Canı Gönülden Bunu İstersek. Her Zorluğun Başından  Allahın Yardımıyla  Üstesinden Geliriz.

Baframız Eskiden Göç Alan Bir Şehir Di. Tekel Vardı Kereste Fabrikası Vardı. Tiyatroları Sinemaları Yani Büyük Kapasiteli Sosyal Bir Şehir İdi. Türkiyenin En İyi Tütününü Bafra Üretiyor Ve Satıyordu. Neden Şimdi Olmasın. Neyi Azaldı. Önceden Aynı Dönemde İki Bakan Çıkarmış Bir Şehirdi Burası. Ben İnanıyorum. Tarihte Bunları Yapan Bir Şehir Tekrar Canlanır  Ve Yine Aynı Görkemine Gelir Ve Cazibe Merkezi Olur. Bu Da Dayatılarak Değil Kendi Vekilini Seçen Kendi Adayını Belirleyen. Bir Olan Güçlü Olan Ve Bu Gücüne Güvenen Ve İnanan Bir Topluluk Yapar.

Burası Kozmopolitik Bir Şehir. Ama Bizim Şehrimiz Burada Yaşayan Biziz Eğer Birlik Olmaz Ve Her Kafadan Ayrı Ses Ve Adaylar Çıkarmaya Çalışırsak Kırılır Ve Parçalanırız. Böylece Dayatılanı Kabul Eder. Önümüze Veriline Mahkum Oluruz. Burada Sizin Adayınız Olarak İmzalı Yazılı Desteğiniz İstiyorum. Diyebilrisiniz Bu Genç Ne Diyor. Ben Diyorum Ki Sizinle Birlikte Var Olacağım Ve Sizinle Birlikte Bu Şehiri Büyüteceğim. Yapılamayacak Düşler Kurmuyorum. Destek Sizden Güç Allah Tan Yapmakta Hepimizden. Biliyorsunuz Sayın Suat Kılıç 19 Mayıs Şehrine Yaptığı Yatırımları Gördünüz. Neden Bafra Mızda  2 Tane Daha Fakülte Kurulup Toplamda 3 Fakülte Bir Üniversite Olmasın. Antalyanın İlçesi Olan Alanyanın  Bir Üniversitesi Var. Baframız Türkiyenin En Eski Ticaret Odasına Sahip Olan Bir Şehir İlkleri Yaşan Bir Şehir Tekrar Bu İlkleri Birlikte Yaşamak İçin Birlik Olalım.  Bu Seçimde Vekil Olan Birçok Vekil Tarihe Geçecek Çünkü Yeni Türkiye Sloganı Atılan Bir Seçim Çalışması Var. Bu Yeni Türkiyede Bizim Yerimiz Ne Olacak.  Duyulmayan Yok Olmaya Sesiz Kalmaya Mahkum Bir Şehir Mi Yoksa Bu Masada Benim De Sözüm Var Bende Varım Diyen Bir Şehir Mi Olacağız. Hep Birlikte Yeni Türkiye Bizde Varız Demek İçin Desteklerinizi Bekliyor. Sizlere şükranlarımı saygılarımı sunuyor hepimizin Allah yar ve yardımcısı olmasını diliyorum teşekkür ediyorum.’’dedi.

Konuşmadan sonra ise ikramlar yapıldı, sohbetler edildi.

Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü’ye ise mahalle muhtarları başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.