Ülkücü Şehit Ekrem Çamaş kabri başında anıldı

Ülkücü Şehit Ekrem Çamaş kabri başında anıldı

24 Mayıs 1980 yılında Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde okurken şehit edilen Ekrem Çamaş Bafra'da kabir başında dualarla anıldı.

A+A-

Anma Törenine, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin, Bafra TÜRKAV şube Başkanı Sami Keskin, Şehit Ekrem Çamaş’ın kardeşi Abdurrahman Çamaş, MHP Belediye meclis üyeleri, Bafra Ülkü Ocakları gençleri ve Ülkücüler katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ve yapılan duanın ardından konuşan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin Şahadetin 39. Yılında Ülkücü şehit  Ekrem Çamaş’ı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum dedi. Kemal Şahin konuşmasına şu şekilde devam etti; Biz ülkü Ocakları olarak siyasetten beriyiz, biz Ekrem ağabeyimizin, Hüseyin Kurumahmutoğlu Ağabeyimizin, Ruhi Kılıçkıran’ın biz bunların davasını yaşatmanın derdindeyiz. O onu demiş, bu bunu yapmış, şunu etmiş gündelik siyaset bir tarafa biz Türk – İslam Ülküsünün neferleriyiz İnşallah dünya döndükçe, Türk Milleti vaar oldukça Türk – İslam ülküsü yaşayacak var olacak" dedi.

2-791.jpg4-461.jpg4-461.jpg5-314.jpg5-314.jpg6-226.jpg7-155.jpg9-073.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.