ÜLKÜCÜ CAMİANIN SEVİLEN SİMASI  MEHMET ASLAN DUALARLA YAD EDİLDİ

ÜLKÜCÜ CAMİANIN SEVİLEN SİMASI MEHMET ASLAN DUALARLA YAD EDİLDİ

Ahmet, Mümin, Hakkı ve Hasan Aslan’ın babaları Milliyetçi Hareket Partisi Yönetim Kurulu Üyesi, Ülkücü camianın sevilen siması merhum Mehmet ASLAN için ve Aslan ailesinin tüm ölmüşleri için mevlidi şerif okutuldu.

A+A-

Ahmet, Mümin, Hakkı ve Hasan Aslan’ın babaları Milliyetçi Hareket Partisi Yönetim Kurulu Üyesi, Ülkücü camianın sevilen siması merhum  Mehmet ASLAN için ve Aslan ailesinin tüm ölmüşleri için mevlidi şerif okutuldu.

Mevlana Mahallesinde yapılan  ve yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleşen mevlit programı din görevlilerinin okuduğu aşrı şerifler, ilahiler ile başladı.

Bafra Yakıntaş Mahallesi İmam hatibi Hasan Kul’un yaptırdığı duanın ardından mevlit programı sona erdi.

İkramların sunumunun ardından mevlit programı sona erdi.

Programa Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve Yönetim Kurulu, Saadet Partisi  İlçe  Başkanı  Mustafa Öcal. Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,İlçe tarım Müdürü Mehmet Güreş,MHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Hakan Aytünür, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün , Bafra OSB Bölge Müdürü Recai Akçer, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Müdürleri , Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve yönetimi ile çok sayıda davetli katıldı.

Mehmet Aslan dualarla anıldı

Mehmet Aslan dualarla anıldı

Ülkücü camianın sevilen ismi Mehmet Aslan dualarla anıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.