ÜLKÜ OCAKLARINDAN RAMAZAN BAYRAM MESAJI

ÜLKÜ OCAKLARINDAN RAMAZAN BAYRAM MESAJI

Bafra ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, Ramazan bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımlayarak tüm Bafra halkının ve İslam âleminin

A+A-

Ramazan bayramını kutladı. 

Eroğlu yaptığı yazılı açıklamasında, ’’Bayramların millet olma şuurunun gelişip şekillendiği önemli günler ‘’ olduğunu belirterek açıklamasına şu şekilde devam etti:

‘’Bayramlar insanlar arasında barışı ve dayanışmanın arttığı, akrabalık, dostluk ve arkadaşlık bağlarının pekiştiği toplumsal dini ve milli güzel günlerdir. Türk İslam Dünyasında geleneklerimizi örf ve adetlerimizin dini ve milli değerlerimizin gelişip güçlendiği bayramlar, insanlarımız arasında dayanışma ve kaynaşmanın da en güzel vesilelerinden birisidir. 

Bu dini ve milli günlerde ihtiyaç sahiplerinin gözetilmesi, akraba eş dost ziyaretlerinin yanı sıra büyüklerimizin de hatırlanarak hayır ve dualarının alınması suretiyle insani vecibelerimizi terine getirmede sosyal bir hadisedir. Sosyal hayatta toplumsal dayanışma bağlarının gelişip güçlenmesi açısından da önemli bir fırsattır.

Bayramların millet olma şuurunun gelişip şekillendiği itibariyle, bu duygu ve düşüncelerle, bayramın tüm insanlığa, Türk İslam alemine vatanımıza milletimize ve ayrıca Bafralı aziz hemşerilerimize hayır bereket ve uğur getirmesini diler en içten duygularımla bayramlarını kutlarım.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.