Ülkü Ocaklarından Örnek Davranış

Ülkü Ocaklarından Örnek Davranış

Bafra Ülkü Ocakları Ağız ve Diş Sağlığı konusunda çocuklara yönelik farkındalık yaratmak adına Bafra Kuşçular Gülizar Kahve İlk-Ortaokulunda diş fırçası ve diş macunu dağıttı.

A+A-

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma, " Ülkemizin geleceği, yarınlarımız olan çocuklarımızın ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirmek adına böyle bir faaliyet yapmayı planladık. Çocuklarımızın her alanda başarılı olabilmeleri için öncelikle onlara sağlıklı bir yaşam alanı ve sosyal çevre sunmalıyız. Her çocuk bir değerdir bizim için. Bu etkinliğimize ve bize göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Bafra Kuşçular Gülizar Kahve İlk-Ortaokulu Müdürü Sayın Ahmet Gülerdil Beye, Müdür Yardımcıları arkadaşlarımıza ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz."dedi.

Bafra Kuşçular Gülizar Kahve İlk-Ortaokulu Müdürü Ahmet Gülerdil, " Öğrencilerimize Ağız ve Diş Sağlığı konusunda yapmış olduğunuz yardımlarınızdan dolayı, şahsınıza ve Bafra Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ederim."dedi. Okul Müdürü Ahmet Gülerdil Bey tarafından Bafra Ülkü Ocakları Yönetimi adına Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma'ya teşekkür plaketi takdim edildi.

ulku-ocaklarindan-ornek-davranis.JPGulku-ocaklarindan-ornek-davranis-001.JPGulku-ocaklarindan-ornek-davranis-002.JPGulku-ocaklarindan-ornek-davranis-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.