Üçüncü Karşılaşmadan da Mağlup Ayrıldı

Üçüncü Karşılaşmadan da Mağlup Ayrıldı

Bafra Gençlik Hizmetlerispor Üçüncü Karşılaşmadan da Mağlup Ayrıldı

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin üçüncü haftasında Bafra Gençlik Hizmetlerispor Bafra Açıkspor Tesislerinde konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden 19 Mayıs Belediyespor'a ikici yarı da Ferhat ve Fikret'in golleriyle 2- 0 mağlup oldu.

Samsun Süper Amatör Liginin üçüncü haftasında ligde henüz galibiyet ve puan alamayan Bafra Gençlik Hizmetlerispor kendi evi ve sahasında ligin iddialı ekiplerinden biri olan 19 Mayıs Belediyespor'u Bafra Açık Spor Tesisleri Suni Çim sahasında konuk etti.

Orta Hakem Cumhur Üstündağ'ın düdüğüyle başlayan karşılaşmada her iki takım da atak başladı.İlk yarısı orta saha mücadelesinde geçen karşılaşmada her iki takım da gol bulmakta zorlanınca ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanmış oldu.

İkinci yarıya daha iyi başlayan deplasman takımı 19 Mayıs Belediyespor Ferhat'la 52 dakikada bulduğu golle karşılmada 1- 0 öne geçen taraf oldu. Kalesinde golü gören Bafra Gençlik Hizmetlerispor, gördüğü golün şokunu atlatamadan 56 dakikada 19 Mayıs Belediyespor'dan Fikret'in golüne engel olamayınca karşılaşmada 2- 0 yenik duruma düşen taraf oldu.

Bu golden sonra karşılaşmada başka gol olmayınca Bafra Gençlik Hizmetlerispor Samsun Süper Amatör liginin üçüncü haftasında kendi sahasında 19 Mayıs Belediyespor'a 2-0 yenilerek sahadan puansız ayrılan taraf oldu. Bu yenilgi ile Samsun Süper Amatör Ligi üçüncü haftasında aldığı üçüncü mağlubiyet ile Bafra Gençlik Hizmetlerispor ligdeki üçüncü haftayı da puansız geride bırakırken deplasman takımı 19 Mayıs Belediyespor ise aldığı bu kritik galibiyetle ligin üçüncü haftasında puanını 4'e çıkarmış oldu.

Hakemler: Cumhur Üstündağ ** Enes Göral ** Harun Alkan **
Karşılaşmanın Oynandığı Yer: Eski Bafra Şehir Stadyumu Yanı Suni Çim sahası Bafra Gençlik Hizmetlerispor: Burhan, Oğuzhan, Hasan, Mehmet ,Semih,Uğur, Kadir,Volkan, Coşkun, Kadir, Aris, Cem(c)
Tenik Direktör:Can Özkeskin

Yedekler:Erhan, Emircan, Ömer Faruk, Sinan, Alptekin, Hakan

19 Mayıs Belediyespor: Furkan, Emre, Fatih(c),Volkan, Ferhat, Emre, Recep, Yakup Dodo,Samet, Macit

Teknik Direktör : Ramazan Tunç

Yedekler: Emrah, İsa, Onur, Akif, Yücel, Mustafa, Numan

GOLLER : 52 Dakika Ferhat, 56 Dakika Fikret 19 Mayıs Belediyespor

Sarı Kartlar : Hasan, Semih....Bafra Gençlik Hizmetlerispor
Ferhat.. 19 Mayıs Belediyespor

spor-1-004.jpgspor-2-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.