TURNUVADA  ŞAMPİYON  5 ODA  OLDU

TURNUVADA ŞAMPİYON 5 ODA OLDU

Yavuz Selim Vakfı Erkek Misafirhanesi tarafından her yıl geleneksel hale gelen, Odalar Arası Halısaha Futbol Turnuvası sona erdi.

A+A-

Yavuz Selim Vakfı Sportif Etkinlikler çerçevesinde düzenlenen Odalar Arası Halısaha Futbol Turnuvanın bu yıl ki galibi  5. ODA  oldu. Turnuvada 4 Takım mücadele ederken, eleme usulunce yapılan maçların ardından 3. ODA ve 5. ODA  finale kaldı. Özellikle yarı  final ve  final karşılaşmaları müthiş çekişmelere sahne oldu.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Yavuz Selim Vakfı Sportif Faaliyetler Sorumlusu Ahmet Deniz “Yavuz Selim Vakfı’nın her yıl düzenlediği Odalar arası Halısaha Futbol Turnuvasını bu yıl bizler organize etmekten kıvanç duyduğumu belirtmek isterim.Bizler Yavuz Selim Vakfı olarak, öğrencilerimizin enerjilerini atmalarını önemsiyoruz. Sporun kardeşlik olduğunu ortaya koyacak şekilde turnuvanın geçmesini sağlayan Başta Spor Komisyonundaki arkadaşlarım, Kaptanlar ve tüm oyunculara çok teşekkür ediyorum.Yine ödüllerin sağlanmasında emeği geçen Vakıf Başkanımız Seyfettin Yıldırım, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ocak  hocamıza  ve  diğer Yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.Spor Komisyonu olarak birinci olan 5. Takım’a  Forma Hediye ettik, arkadaşlarımıza başarılarının devamını dileriz. ” Dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.