Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı ile yönetim kurulu üyeleri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz Özdemir’e dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek bir süre görüştüler. Yılmaz, Özdemir’e hayırlı olsun dileklerini ileterek; “Havza Belediyesinin şehitlerimiz, şehit yakınlarımız ve gazilerimize göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü her zaman takdir gören bir kurumumuz. Bu hassasiyetinizden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Toplum olarak her zaman şehit, şehit yakınları ve gazilere gereken değerin verildiğini belirten Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise, “İnancımızda vatanı ve bayrağı için mücadele eden güvenlik güçlerimizin tek amacı vardır; o da ya şehit olmak ya da gazi olmaktır. Yola çıkmış, Allah yolunda, bayrak yolunda ve vatan yolunda canını feda etmiş şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bugün biz bu topraklarda hür ve özgür bir şekilde, alnımız açık, başımız dik bir şekilde yaşamaktayız. Rengini şehitlerimizin kanından almış olan al bayrağımız bizlere şehitlerimizin emanetidir. Bizlere bu günleri sağlayan şehitlerimiz, yakınları ve gazilerimiz bize vatan emanetidir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ise Rabbimden sabırlar, gazilerimize uzun ömürler diliyorum.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Yılmaz, Başkan Özdemir’e derneğin logosunu hediye etti.

Daha sonra ise Özdemir’i ilçede görev yapan avukatlar ziyaret ettiler.

Ziyarette Samsun Barosu Havza Temsilcisi Avukat Hayriye Sevda Kurtiş bir meslektaşlarının böylesi önemli bir göreve gelmesinden ötürü mutlu olduklarını belirterek; “ Meslektaşımız olan Sayın Başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz. Eminiz ki Başkanımız adaletin hassas terazisi ile toplumun her kesimine ulaşacak hizmetlere imza atacaktır.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretlerinden ötürü meslektaşlarına teşekkür ederek; “Havza için güzel planlarımız var. Toplumuzun her kesimi ile birlikte 40 bin Havzalıya hitap edecek çalışmalarımız olacak. Bu çalışmalarımızda siz değerli meslektaşlarımızı yanımda görmek bana her zaman onur verecektir.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.