TÜRK KIZILAYI OSMAN GENÇ İLE DEVAM

TÜRK KIZILAYI OSMAN GENÇ İLE DEVAM

Türk Kızılayı Bafra Şubesi Olağan Kongresi Bafra Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

A+A-

Bafra Ziraat Odası toplantı salonunda  gerçekleştirilen kongrede tek listeyle seçime gidildi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın gönderdiği telgraf Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç tarafından okundu.

Açılış konuşmasının ardından hazirunun önerisi ve katılımcıların oy birliği ile Bafra Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Kurt Divan Başkanlığına seçildi.

Divan oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak gündemin diğer maddelerine geçildi.

Halkın ve Üyelerin yaptıkları teveccüh ve manevi destekle, Türk Kızılayı Genel Merkezinin tekrar aday olması konusunda ki girişimler neticesinde Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanlığına yeniden aday olan Osman Genç 60 kişinin oy kullandığı kongrede 51 geçerli oy alarak yeniden başkan seçildi.

Osman Genç Başkanlığındaki yeni yönetim, Bekir Sami Tuncer, M.Burçin Irmak, İsmail Cebi ve Serhat Özkolay ile oluştu.

Bir konuşma yapan Osman Genç, "6 Kasım 2009 tarihinde Türk Kızılayı Genel Merkezi Yönetimi tarafından ben ve yönetimim Türk Kızılayı Bafra Şubesi'ne atandık. İlk günden bugüne kadar yaptıklarımız ortadadır. Daha doğrusu 'yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır' sözüne sadık kalarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızdan,Üyelerimizden,Türk Kızılayı Genel Merkezinin manevi destekleri,ısrarları sonucu yeniden aday oldum.

Büyük bir şeref ve mesuliyetle yürüttüğüm Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanlığı görevimde, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla; doğup ekmeğini yediğimiz, havasını soluduğumuz Bafra’mıza ve Bafralılara  ızdırabının azaltılmasını bekleyen afetzedeye, ihtiyaçlarının karşılanmasını bekleyen fakir fukaraya, bilhassa da hayatta kalmak için kan bekleyen insanlara Türk Kızılayı’nın imkânları nispetinde hizmet etme şerefine nail olmaya çalışıyoruz. 

Kimsenin ulaşamadığı ve kimseye ulaşamayan çaresiz insanlara çare olmak, Türk Kızılayı Bafra  Şubesi Yönetimimizin en şerefli ve en hayırlı birincil vazifesidir.  Yönetimimiz bu vazifesini sizlerin büyük desteği ile göreve geldiği günden bugüne kadar çalışma ve hizmetlerini birlik ve beraberlik ruhuyla yoğun bir hızda, önemli projelere, yatırımlara ve hizmetlere imza atarak sürdürmüştür.

  Gerçekleştirdiğimiz etkinlik, faaliyet ve kampanyalarımız ile siz yardımsever Türk Kızılayı gönüllüsü Bafralıları sürekli Türkiye’nin gündeminde tuttuk.

Bafra  ve bölgesinde de gönüllülük esasına göre çalışan sivil toplum kuruluşlarının arasında Türk Kızılayı hizmet, yardım, yatırım, istihdam ve şehrimizin kalkınmasına katkı açısından en önde, örnek ve öncü konumdadır. Çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi sizlerle paylaştıkça sizlerden güç alıyor ve bu güç ile yeni hedeflere koşmak için cesaretleniyoruz. Türk Kızılayı, 145 yıllık milli bir kimliği, hafızası, kültürü ve birikimi olan, yardımsever milletimizin desteği ile köklü tarihine yakışır bir şekilde bugün de ülkemizin en büyük ve yaygın sivil toplum kuruluşu olmanın kendisine kazandırdığı örnek ve öncü olmak gibi liderlere ait özellikleriyle görevini layıkıyla yerine getirmektedir ve getirmeye devam edecektir. Yükselen Kızılay, verdiğiniz ve vereceğiniz gayretlerin eseri olacaktır. Bu merhamet ve şefkat bayrağının gölgesine sığınmaya ihtiyaç duyan ve duyabilecek milyonlarca muhtaç insanın olduğunu unutmayınız." diyerek sözlerini tamamladı.

Türk Kızılayı Bafra Şubesi Olağan Kongresine Türk Kızılayı Yakakent Başkanı İhsan Karagöl, Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu ile üyeler katıldı.

Haber:Abdullah Özdemir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.