TÜRK KIZILAYI BAFRA ŞUBESİ ŞEHİT CENAZESİNDE ACILARA ORTAK OLDU!

TÜRK KIZILAYI BAFRA ŞUBESİ ŞEHİT CENAZESİNDE ACILARA ORTAK OLDU!

Pençe-Yıldırım Harekatı kapsamında, el yapımı patlayıcıya (EYP) basarak yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan Bafralı Piyade Jandarma Uzman Çavuş Samet Şeker'in cenazesi baba ocağı Bafra İlçesine bağlı Şeyhören Mahallesine getirildi.

A+A-

Burada alınan helallik sırasında şehit  Piyade Jandarma Uzman Çavuş Samet Şeker'in babası Nurettin Şeker  ve annesi Münevver Şeker'e ile ailesi, akrabaları ve vatandaşlar duaları ile şehidimize son görevlerini yerine getirerek haklarını helal ettiler.
Bu arada Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Ecz.Halim Demircan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ekibi sabahın erken saatlerinden itibaren şehidin baba ocağı önüne koydukları stantta gelen vatandaşlara pandemi kuralları çerçevesinde maske, dezenfekten ile su ikramında bulundu. 
Konu hakkında bir açıklama yapan Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Ecz.Halim Demircan , ‘’ Kurulduğu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Türk Kızılayı, kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim, gençlik ve mineralli su işletmeleri alanlarında faaliyet sunmayı bir görev bilmiştir. 
Aynı zamanda ise sosyal proje kapsamında ise vatandaşlarımızın her zaman yanında yer almaktayız.
Bugün de Pençe-Yıldırım Harekatı kapsamında, el yapımı patlayıcıya (EYP) basarak yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan Bafralı  Piyade Jandarma Uzman Çavuş Samet Şeker'in cenazesi baba ocağı Bafra İlçesine bağlı Şeyhören Mahallesine gelerek acılı aile ve yakınlarının, Bafra’mızın acısına ortak olduk. Ve görevimiz icabı Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile ekibimizle sabahın erken saatlerinden itibaren şehidin baba ocağı önüne koyduğumuz stantta gelen vatandaşlara pandemi kuralları çerçevesinde maske, dezenfekten ile su ikramında bulunduk.’’dedi.

Haber : Abdullah Özdemir

kizilay-sehit-cenazesi.png

turk-kizilayi-bafra.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum