TÜRK KIZILAYI BAFRA ŞUBESi  10 KASIM MESAJI

TÜRK KIZILAYI BAFRA ŞUBESi 10 KASIM MESAJI

Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç, 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

A+A-

 

Başkan Genç anma mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 79. yılında, saygı ve minnetle anıyorum. Çok zor şartlar altında bir cihan imparatorluğunun küllerinden yeni bir devlet inşa eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hayatını ülkesinin bağımsızlığına ve kalkınmasına adayarak, milletimizin tarihteki onurlu yürüyüşünün en büyük önderi olmuştur. Türkiye bugün, Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü ve lider bir ülkesi, bölgesinde ve dünyada barışın öncüsü haline gelmiştir. Coğrafyamızdaki bin yıllık varlığımızın her anında olduğu gibi bugün de, milletimizin birliğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelik saldırılarla karşı karşıyayız. Ülke ve millet olarak, varlığımıza yönelik tehditlerin üstesinden gelmek için yürüttüğümüz mücadelenin başarıya ulaşacağından asla şüphemiz yoktur. Yakın zaman içerisinde Ülkemizin hemen her alanda büyük gelişimler ve dönüşümler yaşamakta olması, bölgemizde ve dünyada her geçen gün artan saygınlığımız, muasır medeniyet istikametinde Milletçe attığımız dev adımlar bunun bariz göstergeleridir. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla bayrağı bizden devralacaklarına, Cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

                                                                                                   

         OSMAN GENÇ

                                                                               TÜRK KIZILAYI BAFRA ŞUBESi BAŞKANI 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.