Türk Kızılay Bafra Şube Başkanı Sosyolog Erhan Korkmaz oldu

Türk Kızılay Bafra Şube Başkanı Sosyolog Erhan Korkmaz oldu

Türk Kızılayı Bafra Şubesi Olağan Kongresi, Bafra Öğretmenevi  Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi.

A+A-

Türk Kızılayı Bafra Şubesi Olağan Kongresi, Bafra Öğretmenevi  Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi.

Kongreye tek liste ile katılan önceki dönem başkan yardımcısı Erhan Korkmaz, Başkan Ecz. Halim Tutku Demircan’dan görevi devraldı.

turk-kizilay-bafra-sube-baskani-erhan-korkmaz-oldu.jpg

Kongre öncesinde Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın mesajları okundu daha sonra, Kongrede Divan Kurulu seçildi. Daha sonra, saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Gelir gider tablolarının okunmasından sonra eski yönetim ibra edildi. Kongrede başkanlığı Sosyolog Erhan Korkmaz’a veren Ecz. Halim Tutku Demircan şu ifadelere yer verdi. “İyilik ve merhamet çınarımız Kızılay’ımıza hizmet etmek 2019 Şubat ayında bana ve yönetim kurulumuza nasip oldu. Aldığımız bu ulvi görevin sorumluluğuyla hiç vakit kaybetmeden “Kızılay Halkla Buluşuyor” mottosuyla ilk etapta hayati öneme sahip olan kan alımı bağışlarıyla başladık.  Kısa sürede Bafra’mızı kan bağış sıralamasında 3. Sıraya çıkartmayı başardık.

turk-kizilay-bafra-sube-baskani-erhan-korkmaz-oldu-001.jpg

Demircan, Kızılay’ımızı daha da büyütecek daha da ileriye götürecek sizlerin oylarıyla oluşacak yüreği merhamet ve vicdanla dolu olduğuna inandığım yeni yönetime başarılar diliyor sizlere en derin selamlarımı iletiyor. Yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Türk Kızılay Bafra Şube Başkanlığına seçilen Sosyolog Erhan Korkmaz ise, Kongreye gelen Kızılay gönüllülerine teşekkür etti. Amaçlarının iyilik çınarını bir adım öteye götürmek olduğunu da ifade eden Korkmaz, “Herkesi bu iyilik çınarının altında birleştireceğiz. Nerede yardıma ihtiyacı olan varsa biz orada olacağız ” dedi.

turk-kizilay-bafra-sube-baskani-erhan-korkmaz-oldu-002.jpg

Konuşmalardan sonra Kongrede kapalı oylamaya geçildi. Türk Kızılay Bafra Şube Başkanı Erhan Korkmaz kongreye gelen delegelerin oylarını tamamını alarak yeni başkan seçildi.

turk-kizilay-bafra-sube-baskani-erhan-korkmaz-oldu-003.jpgturk-kizilay-bafra-sube-baskani-erhan-korkmaz-oldu-004.jpg

Kongreye, Türk Kızılay Samsun İl Başkanı Ahmet Ali Bulut, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Ahmet Muştu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, BafraSağlık Müdürü Dr.Aytaç Akın, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Torsuner, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu, Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk,İş İnsanları ve delegeler katıldı.

Türk Kızılay Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Listesi
Erhan Korkmaz- Şube Başkanı
Şerafettin Şahin - Yönetim Kurulu Üyesi
Özcan Şenyurt : Yönetim Kurulu Üyesi
Av. Şule Nur Ev : Yönetim Kurulu Üyesi
Engin Taşdemir : Yönetim Kurulu Üyesi
Kenan İşler : Yönetim Kurulu Üyesi

Himmet Şimşek : Yönetim Kurulu Üyesi

Haber : Emre Şahinol

267a9ac1-e390-419f-8d00-6796c7845de5.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum