TÜRK HAVA YOLLARI, EURO 2016'YA SPONSOR OLDU

TÜRK HAVA YOLLARI, EURO 2016'YA SPONSOR OLDU

Türk Hava Yolları (THY), UEFA EURO 2016'nın resmi hava yolu ortağı oldu.

A+A-

Son beş yıldır 'Avrupa’nın En İyi Hava Yolu Şirketi' ilan edilen Türk Hava Yolları, Avrupa Futbol Şampiyonası’nın 55 yıllık tarihinde bir ilk gerçekleştirip, önümüzdeki yıl Fransa’da düzenlenecek UEFA EURO 2016’nın ilk resmi hava yolu ortağı olarak, UEFA tarafı ile sponsorluk anlaşmasına imza attı.
Türk Hava Yolları’nın Avrupa’da 42 ülkede 107 noktaya uçuyor olması, işbirliğindeki uyumu da ön plana çıkarıyor. Turnuvada yer alan 24 ülkenin, halihazırda 22’sini içeren ve ev sahibi Fransa genelinde, toplamda 6 noktaya ulaşan uçuş ağı sayesinde bayrak taşıyıcı hava yolunun, turnuvayı herkes için kolaylıkla ulaşılabilir kılması, işbirliğinin öncelikli hedeflerinden biri olduğu belirtildi. Anlaşma içeriği aynı zamanda, turnuva takipçilerine çeşitli ayrıcalıkların kapısını da açıyor. Turnuva izleyicisine, sosyal medya kampanyaları üzerinden sağlanacak çok sayıda olanak ve turnuvada rekabet edecek takımlara özel çarter tarifesi uygulanacak.

AYCI: "BU GÜCE KATKI SAĞLAYACAK OLMAKTAN MUTLUYUZ"
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, “Farklı ulusları, yüzyıllardır aynı heyecan ve coşkuyla ortak bir paydada buluşturan spor dalları, uçuş sağladığı 100’ü aşkın ülke üzerinden dünya kültürlerini birbirine bağlayan Türk Hava Yolları için, ortak proje geliştirmede en anlamlı mecra. Bugün, sporun birleştirici gücü ve olağanüstü coşkusuna yeni bir işbirliğiyle katkı sağlayacak olmaktan son derece mutluyuz. Henüz imza attığımız sponsorluk anlaşmasıyla, kitleleri bağlamaktan da öte, adeta birbirine kilitleyen futbolun en önemli organizasyonlarından birinin, UEFA EURO 2016’nın resmi hava yolu ortağı olarak, başta Türk Milli Takımı olmak üzere, diğer tüm ulus takımlarına, mücadelelerinde başarılar diliyoruz” dedi.

EPSTEIN: "AVRUPA'NIN EN İYİ HAVA YOLU İLE ÇALIŞMAK HEYECAN VERİCİ"
UEFA Organizasyonları Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise yaptığı açıklamada, “Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda, Avrupa'nın en iyi hava yolu ile birlikte çalışacak olmak bizler için şüphesiz heyecan verici. Bu büyük turnuva kapsamında, Türk Hava Yolları’nın sağlayacağı özel fırsatlar ve yenilikçi aktivasyonlar sayesinde dünyanın dört bir köşesinden Fransa’ya ulaşacak taraftarlarla önümüzdeki yıl, bambaşka bir turnuvaya tanık olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.