TURİZM FAKÜLTESİ BAFRA İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIMDIR

TURİZM FAKÜLTESİ BAFRA İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIMDIR

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun Bafra İlçesinde yapımı devam eden Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi inşaatında bir dizi incelemelerde bulundu.

A+A-

Ziyarette Bafra TSO Meclis Başkanı İsmail Tuğ, Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Derebey, Bafra TSO Eski Başkanı Rızvan Aksoy, Uganda’da Müteahhitlik yapan Bafralı Recep Önal, İnşaat Mühendisi  Abdurrahman Çakmak, İşadamı Tolga Tamerkan  ile  bir inceleme  yapan Başkan Durgun Bina gezisinden sonra Fakülte Arazisinin çevresinde ve Fakülte sınırlarına çekilen çitleri inceledi. Notlar tutuldu.

Gezi ve inceleme esnasında Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Proje Koordinatörü ve Mimarı Numan Kama ile Fakülte İnşaat Mühendisi Özcan Erduran , Başkan Durgun  ve beraberindekilere yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Yağmurca Mevkiinde yapımı son sürat devam eden Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi inşaatını inceleyen Durgun ve beraberindekiler  kısa zamanda büyük özveri gösteren tüm çalışanlara teşekkür etti.


Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun ise bir değerlendirme yaparak,’’Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Binası Bafra ve Samsun Bölgesi için örnek bir bina teşkil edecektir. Bafra İlçemizde yine Bafra’nın yetiştirdiği iş adamı Kaya Aşçı ve ailesinin yaptırdığı Turizm Fakültesinin inşaatını bugün arkadaşlarımızla beraber gezdik. Çok kısa zamanda çok önemli mesafeler alındı. Turizm Fakültesinin kurulması, Bafra için oldukça önemli bir yatırım. Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşaat gayet iyi gidiyor ve en kısa zamanda tamamlanacak. Bafralıların ısrarı, Aşçı Holding’in büyük katkısı ile,  Bafra ve tüm bölge, çok önemli bir eğitim kurumuna kavuşuyor. Bafra TSO ve Sivil Toplum Örgütü olarak bu nedenden ötürü de Aşçı ailesine müteşekkiriz." diyerek sözlerini tamamladı.

20 Yıldır yurtdışında Avrupa’da,Rusya’da ve son olarak da Uganda’da Müteahhitlik yapan Bafralı Recep Önal ise bina gezisinden sonra hayranlığını gizleyemedi.

Önal,’’Bina yapımı gerçekten mükemmel. Hele içeride bulunan merdivenin betondan değil de çelikten yapılması ayrı bir görsellik kazandırmış. Baba Ocağı Bafra ve Bölgesine hayırlı bir eseri kazandıracak olan Aşcı Ailesi adına H.Kaya Aşcı’ya Teşekkür ederim. Ülkenin kalkınmasına önemli rol oynayan turizm sektörünün daha iyi yerlere gelebilmesi için kurulacak bu fakülte önem arz etmektedir. Burası sektöre nitelikli eleman kazandırmaya aracılık edecektir. Kurumun hayata geçmesinde önemli rol oynayan hayırseverimiz Aşcı Kardeşler Vedat Aşcı ve Kaya Aşcı ile tüm Aşcı ailesine teşekkür ederim. Merhum babaları Hacı Şevket Aşcı adına yaptırdıkları eğitim yuvası büyük önem arz etmektedir. Bafra kurulacak bu fakülte ile ismini turizm alanında da duyuracaktır.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Heyette bulunan diğer yetkililer ise binanın  kısa zamanda bitirilmesi karşısında hayranlıklarını gizleyemediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.