Turizm Fakültesi ailesi iftarda buluştu

Turizm Fakültesi ailesi iftarda buluştu

Bafra’da kurulan ve ilk mezunlarını bu yıl veren Ondokuzmayıs Üniversitesi Şevket Aşçı Turizm Fakültesi okuldan mezun olan ilk öğrencilerine Ali Kale Turistlik tesislerinde verdiği iftarla veda etti.

A+A-

Ali Kale Turistik Tesislerinde düzenlenen iftar programına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, OMÜ Turizm Fakültesi Dekanı Fatma Aydın, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Aşçı, öğrenciler ve velileri katıldı. İftar programında konuşan okulun bağışçı ailesi Aşçı ailesi adına söz alan Astaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Aşçı, “ Dört yıl önce temelini attığımız, bugün meyvelerini almaya başladığımız ve ilk mezunlarımızı verdiğimiz bu anlamlı iftar programına Aşçı ailesini de misafir ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Bugün yaşadığımız duygu yüklü bir gündü ve bundan sonra da çok güzel günler göreceğimize inanıyorum. Sevgili gençler hayat başladı, inşallah anneler, babalar bugüne kadar sizlere vermiş oldukları emekler neticesinde sizlerde bundan sonra bizler diplomamızı aldık, bizlerde artık evimize, sizlere katkıda bulunacağız diye ailelerinize yardım edersiniz. Turizm sektörü çok güzel bir meslek, geleceği olan ama bugünlerde dünya ekonomisinde ki bazı ufak tefek karışıklıklar sizlerin iş imkânını zorlaştırmış olsa da samimiyetle söyleyeyim geleceği çok açık bir meslektir” dedi.

Başta bu okulun yapılmasında emeği geçen Aşçı ailesine teşekkür ettiğini dile getiren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise “Burada ki birlik beraberlik okulda da yansımıştı. Zaten şuan en çok birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz zaman. Ben tekrar mezunları tebrik eder, hayatlarında başarılar dilerim” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Şahin, çevre illerden gelen aileleri Selesepet programına davet etti.

 

1-453.jpg2-421.jpg3-354.jpg4-234.jpg5-146.jpg5-146.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.