TÜFAD GENEL BAŞKANI DİLBER’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

TÜFAD GENEL BAŞKANI DİLBER’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından Sinop’ta açılan “C Antrenör Kursu” için bölgemize gelen TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.

A+A-

Ziyarete TÜFAD Genel Başkanı Dilber’in yanı sıra Samsun TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Başkan Dilber, hem kursta incelemeler yapıp hem de Samsun genelinde ziyaretlerde bulunduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bizim kendi faaliyetlerimiz bir yandan sürerken bir taraftan da ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu anlamda ilk ziyaretimizi Bafra Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin’i ziyaret ettik. Buradan sonra ziyaretlerimiz sürecek. Samsun ve Sinop genelinde ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Başkan Şahin’e ilgi ve alakası nedeni ile müteşekkirim. Spora ve sporcuya yaptığı katkıları biliyoruz ve tebrik ediyoruz. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.”

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise ziyaretin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini belirterek TÜFAD Genel Başkanı Dilber’e ve heyetine Bafra’ya has damak tatlarından nokul, lokum ve Bafra Pidesi ikram etti.

Başkan Şahin daha sonra TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber’e ve Samsun TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak’a Çetinkaya Köprüsü kabartmalı plaket hediye etti. TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ve Samsun TÜFAD Başkanı Bayrak’ın da Dernek kuruluşlarının 25. yılı anısına Başkan Şahin’e hediyeleri oldu.

tufad-(1).jpgtufad-(2).jpgtufad-(3).jpgtufad-(4).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.