Transferde Bombayı Patlatan 1930 Bafraspor Yunus Uzun'la Anlaştı

Transferde Bombayı Patlatan 1930 Bafraspor Yunus Uzun'la Anlaştı

2018 - 2019 Futbol Sezonu için transfer çalışmalarına başlayan 1930 Bafraspor bu ligde oynadığı futbol ile kendine kanıtlayan ispatlayan kabul ettiren Yunus Uzun'la anlaşarak kadrosuna kattı.

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligi Ekiplerinden 1930 Bafraspor dış transfer atağında Futboluyla göz dolduran geçen sezon Vezirköprü Belediyespor'da top oynayan  sağ ve sol kanatlarda etkili olan 27 yaşındaki Yunus Uzun'u kadrosuna katarak transfer çalışmalarına hızlı başladı.

 

Daha önce futbol hayatına Karadeniz Azotspor'da başlayan Yunus Uzun(27) sırasıyla Tekkeköy Belediyespor, Ortaça Belediyespor, Dalaman Belediyespor, Samsunspor,Yeni Milasspor,Havza Belediyespor,Atakum Belediyespor,geçen sezon da Vezirköprü Belediyespor'da oynadıktan sonra bu sene de 2018 -2019 futbol sezonun da 1930 Bafraspor'a transfer oldu.

 

Dış transfer de deneyimli ve futboluyla beğenini toplayan karakteriyle tecrübesiyle örnek futbolcu olan Yunus Uzun'u kadrosuna katan 1930 Bafraspor iç transfer de ise geçen sezon kadrosun da olan orta saha oyuncu Kader Balcancı ve Sol mevkiğinde  görev yapan Erdal Bulut'la tekrar anlaşarak kadroda tuttu. 1930 Bafraspor'da kadro oluşumu için takıma faydalı ve nokta futbolcu  iç ve dış transfer çalışmaları süreceği belirtildi.

 
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.