TOPKAYADAN ÜLKÜ OCAKLARINI ZİYARET ETTİ

TOPKAYA'DAN ÜLKÜ OCAKLARINI ZİYARET ETTİ

MHP Bafra Belediye Başkan A.Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya Bafra Ülkü Ocaklarını Ziyaret etti

A+A-

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu Ocak Faaliyetleri ile ilgile Bilgi verdi.Eroğlu Bafra Ülkü ocakları Faaliyetlerimizde Satranç kurusu,Masa Tenisi kursu,Taekwando kursu,Resim Kursu,Temel İngilizce Kursu,Geometri/Ygs Matematik kursları, devam etmektedir. Bafra'da Bafra  ülkü Ocakları olarak hem bedenen hem fikren gelişmiş, her bakımdan donanımlı gençler yetiştirmek temel hedefimizdir dedi.

Milli ve Manevi değerlere sahip birer akademisyen, sanatçı, zanaatkar yetiştirme  misyonu yüklenen Bafra Ülkü Ocakları  açtığımız kurslar ve yaptığımız etkinlikler yolunda emin adımlarla yürümek hedefimizdir .Bizim için Bafra gençliği ve Türk gençliği çok değerlidir” dedi .

MHP Bafra Belediye Başkan A.Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya "Bafra ülkü Ocaklarındaki ekip birliği çok güzel Bafra'da birçok Başarılı faaliyetlere imza attı ve atmaya devam edecektir. Ülkü ocakları eğitim yuvasıdır. Burada vatanını milletinin, dinini sevmeyi öğrenir insan.

 

Ülkü Ocakları'nın Eğitim yuvası olduğunu belirten Özgür Topkaya ,Ülkü Ocaklarımız, Türk gençlerinin en iyi şekilde yetişmesi için çaba sarf eden, yön ve istikamet gösteren kutsal bir yuvadır. Bafra ülkü ocaklarında yapılacak her turlu faaliyeti en iyi şekilde yapan ocak başkanımıza ve yönetimine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

img_2753.jpgimg_2754.jpgimg_2754.20131114083637.jpgimg_2762.jpgimg_2766.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.