Ticaret Bakanı Dr.Mehmet Muş Bafra  E.K.S.K.K.K’ni Ziyaret Etti

Ticaret Bakanı Dr.Mehmet Muş Bafra E.K.S.K.K.K’ni Ziyaret Etti

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş ve Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı  heyeti Bafra Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine ziyarette bulundu.

A+A-

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş ve Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı  heyeti Bafra Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine ziyarette bulundu.

Ticaret Bakanı ve Ak Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş ve Adalet ve Kalkınma Partisi heyeti Bafra Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ve yönetimine bir ziyaret gerçekleştirdi.
14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Samsun'un Bafra  İlçesi'nde bir dizi programa katılan Ticaret Bakanı ve Ak Parti Samsun Milletvekili Dr.Mehmet Muş, Bafra Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde yaptığı konuşmada, Bafra’nın ve Bafra ovasının, esnafının önemine değindi.
Bafra Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır  odalarını ziyaret eden Bakan Muş’a odanın  yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aktardı.

ticaret-bakani-dr-mehmet-mus-bafra-e-k-s-k-k-kni-ziyaret-etti.pngticaret-bakani-dr-mehmet-mus-bafra-e-k-s-k-k-kni-ziyaret-etti-001.pngticaret-bakani-dr-mehmet-mus-bafra-e-k-s-k-k-kni-ziyaret-etti-002.pngticaret-bakani-dr-mehmet-mus-bafra-e-k-s-k-k-kni-ziyaret-etti-003.pngticaret-bakani-dr-mehmet-mus-bafra-e-k-s-k-k-kni-ziyaret-etti-004.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.