Tevfik Günday`dan anlamlı kutlama

Tevfik Günday`dan anlamlı kutlama

Samsun’un Bafra ilçesinde yaptığı çalışmalar ve sosyal etkinlikleri ile ismini duyuran TEVFİK GÜNDAY DEKORASYON şimdide 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile anlamlı bir etkinlik düzenledi.

A+A-

Gençlik Caddesinde bulunan işyerinde bu etkinliği düzenleyen Tevfik Fikret Günday yaptığı açıklamada,’’Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her alanında varlıklarıyla onurlandırdığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun. Mart ayı boyunca devam edecek olan %50’ye varan indirimlerimize bugün ikincisini düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Dünya Kadınlar Günü Brunch Partimize katılımınızdan dolayı hepinize eli öpülesi tüm kadınlarımıza ve davetlilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Etkinliklerimiz peşi sıra devam edecektir.’’dedi.

Konuşmadan sonra ise Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ın eşi Nurdane Arslan, Bafra TSO Meclis Başkanı Nur Meral Aydıner, TEVFİK GÜNDAY DEKORASYON işletmecisi Tevfik Fikret Günday ve eşi, kadınlar hep birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına pasta kestiler.

Gelen davetlilere çeşitli hediyeler sunuldu.

Kutlamaya ayrıca Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Göksel Başar, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri,  İsmet paşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız ile çok sayıda davetli katıldı.

gunday-1.jpggunday-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.