Tekmeyle adam öldürmeye teşebbüs davası

Tekmeyle adam öldürmeye teşebbüs davası

Samsun'da aralarında husumet bulunan bir kişiyi tekme ile kafasına vurarak hayati tehlike geçirecek şekilde yaralanmasına sebep olan gencin adam öldürmeye teşebbüs suçundan yargılanmasına başlandı.

A+A-

Atakum ilçesinde geçen yıl Ramazan ayında meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunan Ö.A.'yı tekme ile kafasına defalarla vurmak suretiyle ağır yaralanmasına sebep olduğu iddiasıyla hakkında dava açılan 26 yaşındaki G.K.'nin yargılanmasına başlandı. 
Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada tutuksuz olarak yargılanan G.K., kendini savundu. 10 yıl önceden Ö.A. ile aralarında husumet olduğunu ve kendisini çocukken simit satarken darp ettiklerini ve simit sattırmadıklarını ileri süren G.K., "4-5 yıl önce de babamı dağa kaldırdılar. Aramızda husumet devam ediyordu. Olay günü sahilde yürürken evleneceğim kız ile telefonla görüşüyordum. Ö.A. bana 'senin burada ne işin var' diye saldırdı. Birbirimizi ittik. Yere düşüp kafasını çarptı. Boğuşma sırasında yine yere düştü. Ben kesinlikle sopa ile vurmadım, tekme de atmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.
Ö.A. ise daha önce sanık G.K.'nin bir arkadaşıyla alacak-verecek meselesi yüzünden aralarında husumetten dolayı kendilerine de saldırdığını ve bu yüzden alalarında husumet bulunduğunu söyleyerek, "Bu olay nedeniyle bana kin tutmuş. Bana saldırınca yere düştüm. Bayılmışım. Gerisini hatırlamıyorum. Olay sırasında yanımda bulunan kızım, sanığın kafama tekme attığını söyledi. Şikayetçiyim" diye konuştu. 
A.Ö.'nün kızı Ö.A. ise duruşmada tanık olarak verdiği ifadede G.K.'nin babasına saldırıp yere düşünce kafasında defalarca tekme attığını ve polisi arayıp yardım istediğini söyledi. 
Duruşma mağdur ile sanık arasındaki geçmiş olayların araştırılması ve sanık avukatının savunma yapmak üzere süre istemesi üzerine ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.