Taşkan Halı  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Taşkan Halı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Taşkan Halı , Cumhuriyetin İlan Edilişinin 100. Yıldönümü Ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

A+A-

Taşkan Halı , Cumhuriyetin İlan Edilişinin 100. Yıldönümü Ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Taşkan Halı  yayınladığı kutlama mesajında; “ Bu gün Cumhuriyetin ilan edilişinin 100. Yıldönümünü kutlamanın heyecanını, mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Cumhuriyet, işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken aziz milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden filizlenmesinin, serpilip ulu bir çınar olasının başlangıcı olmuştur.

Bu, Cumhuriyetin sonsuza kadar varlığının en önemli güvencesidir. Ülkemizin mutluluğu ve refahı, milletimizin her ferdinin eşit imkân ve fırsatlardan yararlanması için, anlayış birliği içinde gayret gösterilmesinin önemi giderek artmaktadır.Cumhuriyetimiz, hukukun üstünlüğüne dayalı, hak ve özgürlüklerle ilgili sıkıntıların ortadan kalktığı, bireyin odakta olduğu birinci sınıf bir demokrasi olma yolunda çok ciddi mesafeler kaydetmiştir. İnsani değerlere önem veren, milletin kendi kendini yönettiği, hukukun üstünlüğüne dayalı, demokratik, laik bir yönetim şekli olan Cumhuriyetle birlikte her alanda büyük gelişmeler sağlanarak çağdaş uygarlık düzeyine ulaşma yolunda hızla ilerlenmektedir.Bütün millet olarak el birliği ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürecek olursak, çok daha güçlü ve çok daha müreffeh bir ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel kalmayacaktır. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olarak, kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız.Hızlı bir dönüşüm geçiren dünyamızda Türkiye’nin önemi her geçen gün artmakta; Ülkemiz siyasi ve ekonomik potansiyeliyle sadece bölgesel bir güç olmakla kalmayıp, küresel bir güç haline de gelmektedir.Bu büyük günde Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi milletçe anıyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, Karamanlı hemşehrilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın bu büyük bayramını yürekten kutluyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.