TARİHİ KARADEDE PANAYIRI 28 AĞUSTOS DA

TARİHİ KARADEDE PANAYIRI 28 AĞUSTOS DA

Samsunun, Bafra ilçesinin Gökçeağaç Köyünde yüzlerce yıldır gelenek olduğu üzere Ağustos ayının sonunda kurulan Tarihi Karadede Panayırı 28 Ağustos Pazar günü düzenlenecek.

A+A-

 

TERLİKTEN TRAKTÖRE HERŞEY VAR

     Terlikten, traktöre yüzlerce ürünün satıldığı Tarihi Karadede Panayırı her yıl 25 bin civarında vatandaşın katılımı ile gerçekleşiyor. Panayır kapsamında alış-veriş pazarları kuruluyor, birçok sanatçı konserler veriyor, eğlenceli aktiviteler ile panayır ağalık ihalesi yapılıyor.

HAKKI BULUT DA KONSER VERECEK

     Panayır 27 Ağustos cumartesi öğleden sonra satıcıların stantlarını açmaları ile başlıyor, 28 Ağustos Pazar günü ise verilen konserler ve aktivitelerle devam ediyor. Bu yıl panayırda Hakkı BULUT gibi ünlü sanatçılarda konser verecek. İsteyen vatandaşlar ise cumartesi gününden panayır alanında çadır kurup konaklayabilmekteler.

    Tarihi Karadede Panayırı, Ülkemizde imece ile kurulan tek panayır olma özelliğini taşımakta. Panayırın kurumsal sorumluluğunu ise GÖKDER yapmakta olup, panayır Kültür ve Turizm Bakanlığı ve belediyelerce de desteklenmekte.

30 BİN KATILIM BEKLENİYOR

     GÖKDER başkanı Turgut DEMİR panayır ve hazırlıklarla ilgili şu bilgileri verdi :’’bu yıl Karadede Panayırına 30 bin civarında kişinin katılımını bekliyoruz.  Bölgemizin en büyük kültür, ticaret ve turizm etkinliği olan Tarihi Karadede Panayırında vatandaşlarımızın rahat edebilmeleri için gerekli alt yapı ve hazırlık çalışmaları da resmi kurumlarımızın da desteği ile devam etmekte, 28 Ağustos da tüm vatandaşlarımızı Karadede Panayırına davet ediyoruz ’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.