Süslü ''Herkes ayağını denk alsın''

Süslü ''Herkes ayağını denk alsın''

OMÜ’de yaşanan olaylara tepki gösteren MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Herkes ayağını denk alsın.

A+A-

Üniversiteler Türk Milletinindir, Türk Milletinin gençlerinindir. Bölücü terör örgütü ve onların yandaşlarına oralarda hayat hakkı ve yaşama hakkı tanınmamalıdır” dedi

ONURLU VE DİK DURUŞLARINI GÖSTERDİLER

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurupelit Yerleşkesi'nde terör örgütü sempatizanları ile Ülkücü gençler arasında çıkan olaylara Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü sert tepki gösterdi. ‘İlim ve irfan yuvası olarak hizmet etmesi gereken üniversitelerimizde maalesef terör örgütü sempatizanları tarafından yapılan bu olayları kınıyoruz”’ diye sözlerine başlayan Başkan Süslü, “Türk milletinin tek temsilcisi ve tek yegane teminatı olan ülkücü gençler yapılan bu hadiselere karşı dik ve onurlu duruşlarını göstermişlerdir. Onlara yapılan her türlü saldırıyı Türk milletine yapılmış olarak kabul etmekteyiz” dedi.

 

GENÇLERİMİZİN TÜYÜNE ZARAR GELİRSE…

Olayın iki karşıtlı görüşlü grubun değil, Ülkücü gençlerin terör örgütüne karşı vatan mücadelesi olarak gördüklerine dikkat çeken Süslü, “Yaşanan bu süreçte Ülkücü kardeşlerimizin, gençlerimizin yanında olduğumuzu bilinmesini istiyoruz. Üniversitelerde yaşanan bu marazlı durumun bir an önce son bulmasını, kolluk kuvvetlerinin ve üniversite yönetimlerinin biran önce gerekli tedbirleri almasını bekliyoruz. Akabinde bu önlemlerin alınmamasından dolayı yaşanacak olan  hadiselerden ve gençlerimize gelecek olan zararlardan sonra bizim yapacaklarımızdan da biz sorumlu değiliz. Onların tüyüne zarar gelirse oturdukları koltukları onlara dar edeceğimizi bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

 

GEREKENİ YAPMAKTAN KAÇINMAYIZ

Başkan Süslü konuşmasını şöyle tamamladı; “Herkes ayağını denk alsın. Üniversiteler Türk Milletinindir, Türk Milletinin gençlerinindir. Bölücü terör örgütü ve onların yandaşlarına oralarda hayat hakkı ve yaşama hakkı tanınmamalıdır. Bu konuda Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmakta sonuna kadar kararlıyız. Bir kez daha beyan ediyoruz ki bir tane Ülkücü Türk Milliyetçisi çocuğun başına gelecek, tüyüne gelecek zarardan üniversite yönetimi ve kolluk kuvvetlerini sorumlu tutar, gereğini yapmaktansa bir nebze olsun kaçınmayız. Türk Milliyetçileri olarak ikinci bir Fırat Çakıroğlu hadisesi yaşanmasına müsaade etmeyeceğiz”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.