SPOR BİR ŞEHRİN ORTAK HEYECANIDIR…

SPOR BİR ŞEHRİN ORTAK HEYECANIDIR…

Ak parti Bafra belediye başkan aday adayı Tuncay Yurduseven 1930 Bafraspor kulübünü ziyaret etti.

A+A-

Başkan Fatih Yıldız ile bir araya gelen Yurduseven; “Spor ki özellikle futbol,  bir şehrin ortak heyecanıdır. Şehrin her kesimine, her yaş grubuna hitap eder. Herkeste güzel anılar bırakır. Bafraspor’da bizim şehrimizin ortak heyecanıdır. 1930 Bafraspor futbol takımımızı yakından takip ediyoruz. İlçe başkanlığı dönemimden bu yana her türlü desteği sağladığımız takımımız başkan Fatih Yıldız’ın gayreti ve bizim desteklerimizle hak ettiği yerde olacaktır. Baframıza yapılan UEFA kriterlerine uygun stadımızda yönetimiyle, sporcusuyla, taraftarıyla, büyük coşkular yaşayacağımızdan eminim. Önemli olan hepimizin birlik olmasıdır. Başarının en büyük yatırımı çocuklarımız ve gençlerimizdir. Altyapı desteği ile başarı kaçınılmaz olacaktır.” Dedi.

1930 Bafraspor başkanı Yıldız’da, kendilerine her zaman destek olan ve yanlarında duran Tuncay Yurduseven'e teşekkür ederek çıktığı yolda başarılar diledi.

spor-bir-sehrin-ortak-heyecanidir-tuncay-yurduseven-78.jpgspor-bir-sehrin-ortak-heyecanidir-tuncay-yurduseven-9.jpgspor-bir-sehrin-ortak-heyecanidir-tuncay-yurduseven-7.jpgspor-bir-sehrin-ortak-heyecanidir-tuncay-yurduseven-5.jpgspor-bir-sehrin-ortak-heyecanidir-tuncay-yurduseven-4.jpgspor-bir-sehrin-ortak-heyecanidir-tuncay-yurduseven-3.jpgspor-bir-sehrin-ortak-heyecanidir-tuncay-yurduseven-2.jpgspor-bir-sehrin-ortak-heyecanidir-tuncay-yurduseven-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.