SOYLU''NİKAH ŞAHİDİ OLDU''

SOYLU''NİKAH ŞAHİDİ OLDU''

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Süleyman Soylu, Samsun’un Bafra ilçesinde kayınbiraderinin oğlunun düğüne katılarak nikah şahitliği yaptı.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Süleyman Soylu, kayınbiraderi Yaşar Dinç’in oğlu ve aynı zamanda danışmanı olan Cengiz Dinç’in düğününe katılarak nikah şahidi oldu. Bafra Büyükpark’ta gerçekleştirilen nikah törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven de katıldı. Damadın babası Yaşar Dinç tarafından kapıda karşılanan Soylu, salonda bulunan davetlileri tek tek dolaşarak sohbet etti.
Danışmanlığını yapan kayınbiraderinin oğlu damat Cengiz Dinç ve gelin Merve Soy’un Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından nikahının kıyılmasının ardından geline evlilik cüzdanını veren Süleyman Soylu yaptığı konuşmada genç çifte nasihatlerde bulunarak, “Vatanımıza, memleketimize güzel evlatlar yetiştirin. Ailesini, geleneğini, örfünü, inancını, dinini, büyüğünü ve atasını bilen güzel evlatlar yetiştirin” dedi. 
Soylu, geline de şunları söyledi: “Bu cüzdanı büyük kutsiyet adına size takdim edeceğiz. Ama sadece bu cüzdanı vermeyeceğiz. Aileyi size teslim ediyoruz, Cengiz’i size teslim ediyoruz, çocuklarımızın geleceğini size teslim ediyoruz. Onların ahlakını, iyi büyümesini ve onların hem aile içerisinde göstermiş olduğunuz sabırdan o anlayışı size teslim ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.