SOSYAL MEDYA TRABZON VE SAMSUN DOSTLUĞUNU BOZAMAZ

SOSYAL MEDYA TRABZON VE SAMSUN DOSTLUĞUNU BOZAMAZ

1461 Trabzon Başkanı Suat Şen, Trabzon ve Samsun'un eskiden beri gelen dostluğunu sosyal medyadaki işlerin bozamayacağını söyledi.

A+A-

Spor Toto Süper Lige çıkma hedefi doğrultusunda mücadele eden 1461 Trabzon, zirve yarışında son 4. haftada 10 puan kaybederek yara aldı. Zirve yarışında beklemediği puan kayıplarını yaşayan Karadeniz ekibinde gözler Samsunspor ile oynanacak müsabakaya çevrildi.
1461 Trabzon Başkanı Suat Şen, son haftalarda beklemedikleri puan kayıplarını yaşadıklarını belirterek, "Bazılarında kötü oynadık puan hak etmedik bazılarını iyi oynadık ama puan alamadık. Göztepe karşısında belki de sezonun en iyi oynadığımız 3-5 maçında biri olarak sayabileceğimiz bir maçtı. Şansız bir maç oldu bizim için. Maçtan önce özlenen 1461 Trabzon'u izlettireceğimizi söylemiştik ve sonunda da kazanan biz olacağız diye ifade etmiştik. Özlenen 1461 Trabzon izlettirdik ama müsabakayı kazanamadık. Berabere kaldık. Sakat oyuncularımızdan dolayı rotasyon sıkıntımız var. Rakiplerimizden en az 10 maç daha fazla yaptık. Önümüzde Samsunspor maçı var. Samsunspor maçında öncelikli Karadeniz dostluğunun kazanmasını istiyorum. İzleyicilere zevkli bir müsabaka izlettirmeyi amaçlıyoruz. Hak edenin kazanacağı bir maç olacaktır."dedi
Karadeniz iki büyük kentinin dostça mücadele edeceğine olan inancın tam olduğunu dile getiren Şen, "İki il arasında bugüne kadar gelen dostluğu sosyal medyadaki işler bozamaz. İki güzide il arasındaki dostluğu futbol müsabakası bozamaz. Ortamı germek isteyenlerin ne 1461 Trabzon ile ne de Samsunspor ile bir ilgisi vardır. Bunun altında başka hesaplar aramanın başka bir alemi yoktur. Dostluğun kazanacağına inanıyoruz ve sonunda da hak edenin kazanacağı bir maç olacaktır." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.