Sonunda Geldi Çattı Kutsal Hafta Sonu!

Sonunda Geldi Çattı Kutsal Hafta Sonu!

Bafralıların merakla beklediği  1930 Bafraspor, Hacınabispor  derbisi sonunda geldi. dedikodular konuşa durulsun umarım sonunda Futbol kazanır.

A+A-

İki takımın analizine bir bakalım,

Hacınabispor  Samsun Süper Amatör lige çıktığında aslında kimse ihtimal vermemişti, bu takım çıktığı gibi düşer diyenler çoğunluktaydı ama öyle olmadı, istikrar, azim, inanç bu kulübe başarı getirdi. Önce Hacınabispor hedeflerini belirledi, sonra teknik direktör ardından da  futbolcuların alınmasıyla kafalarda şu soru doğdu galiba bu takım işi ciddiye alıyor. 

yapılanma bitmiş maçlar başlamış Başkan ve yönetim bir aile olmuş maçlara kadınlarda  iştirak etmeye başlamıştı.  Bu takım ve yönetim diğer kulüplerden farklıydı, misafir gelen takım çiçeklerle karşılanıyor, maç sonunda kendilerine yemekler ısmarlanıyor, ve saha da küfürün "K" si bile geçmiyordu. sonuçta da başarı kaçınılmaz oldu. futbolcular ise birbirleriyle kardeş olmuş, akıllarda hep aynı düşünce hedef BAL ligi.  Tabi ki arada 1930 Bafraspor çekişmesi de yaşanmıyor değil, sonuçta ise Hacınabispor namağlup liderliğine devam ediyor.

Gelelim 1930 Bafraspor'a, Bu takımı yakından tanıyan birisi olarak ve 4 yıl haberlerini yapan bir gazeteci olarak  bana göre en başarılı sezonu bu yıl geçiriyor. Çünkü ligin 10'uncu haftası ve 1930 Bafraspor'da namağlup yoluna devam ediyor. Bilenler bilir 1930 Bafraspor  ile alakalı çok yazılar yazdım ama en serti bu yıl oldu. sebebi ise takım kurulmaya başlandığında Arif Gençoğlu ile anlaşılmış lig başlamadan görevine son verilmişti, daha sonra takımın alt yapı hocası Mustafa Bulat ile yola devam kararı alınmıştı, lig başlamış ama bir türlü galibiyet gelmiyordu, haliyle Mustafa kardeşim de bu gidişten rahatsız olarak istifa etmiş ve gözler yine Mahmut Abiye namı diğer Mahmut hocaya çevrilmişti. takım hocasız kalır mı kalmaz elbet,  yönetim tekrar Mahmut hoca ile  anlaşmıştı. Bu sefer  ben dahil yeter daha dedik denenmişi denemeyelim, ama bu sefer sanırım bizi mahçup etti ve lige namağlup yenilgisiz Hacınabispor maçına kadar takımı getirdi.

Evet Bafra'nın iki takımı 10. haftaya kadar yenilgisiz kayıpsız geldi. şüphesiz iki takımın da hedefi BAL ligi, iki takım da kazanmak için elinden geleni yapacak. Kamuoyu ise, hacınabispor ile 1930 Bafraspor'un şanslarının eşit olduğu kanısında.

Maç pazar günü saat 14.00'da Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak herkes bu maça konsantre olmuş bu maçı bekliyor ne diyelim hak eden kazansın.

Kazanan kim olur bilinmez ama öncelikle kazanan Bafra'mız olsun, futbol olsun. Umarım iki kulübümüz de BAL Ligi'ne çıkarak şu şeytanın bacağını kırarız.

Sevgilerimle
Emre Şahinol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.